Senaste Inlägg

Skidskytte i tvsoffan

Nu är det skidskytte på tv. Går väl inget vidare för svenskarna när Björndalen stormar fram i spåret. Men det är alltid kul att titta på denna sport!

Fick det efterlängtade samtalet idag från Umeå och Ortopediska kliniken. Det blir ingen operation!!!!!? Han som ringde var han som hade fått röntgenbilderna härifrån och det var han som ville åtgärda detta med op. Sen hade några axel- och trauma specialister tittat på bildena och dom med deras kunskap beslutade att det inte behövs op, utan det ska själv läka. Tydligen ska det vara mer än två cm skillnad eller att brottet ligger närmare ut mot axeln. Nu har jag det mitt på samt mindre än två cm så det blir inget av. Känner mig lite besviken över det men samtidigt måste man väl lyssna på vad specialisterna tycker och säger. Dom vet väl vad dom pratar om iaf. Om det nu inte skulle läka ihop bra och eller man får problem efteråt så kan dom gå in, bryta upp det och operera till, så det känns ju skönt att det inte är helt "kört". Så nu är det bara att gilla läget och hoppas på att det ska gå bra.

Var förbi på lite fika hoa Erica, och fick lyssna på en god talare vid namn Casper :) Dom har fått så fint på övervåningen så nu blir man än mer taggad att få sin egen klar.

Ikväll kommer Linnet upp, så hon hoppar in här till Idol soffan och kikar vem som vinner. Mkt talar för Erik känns det som. Mamma och pappa har ju även sin glögg kväll så vi ska väl dit en snabbis också.

Måste ta tag i och fylla i alla papper till Försäkringskassan, försäkringsbolag och div. Är inget fan av att göra sådant men det är bara att göra det.


1 Kommentarer

Postat av: Maria den 2009-12-11 @ 18:20:10
http://mejan.blogg.se/

Men attans vad dom velar! Skitgubbar. Kram på dig iaf <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback