snöfall

det kom ett rejält snöväder i natt när jag var uppe med Teo. Jag trodde det var slut med det men icket.
Sitter och ser på familjen annorlunda, det är som charmigt med så stora familjer på ett sätt.
Annars har det varit en bra dag, nu har han haft två dagar när han köra mat race på fm, sover ett långt pass mellan ca 13 och till efter 17 för att sedan äta en hel del på kvällen igen. Så vi får väl se om det är en rutin som sätter sig, men jag kan gissa att det kommer ändra sig flera gånger med dom där rutinerna. Klockan är ju nu slagen efter 20 och då innebär det att jag vill gå och sova!
natti natti!

Fredag 16/3

Ännu en dag och jag kom på att igår blev ju Teo två veckor, sjukt vad tiden har gått fort redan!! Vi var på BVC imorse och han har precis passerat 4 kilo strecket, så nog har jag nog med mat alltid. Han har haft ont i magen i dag också men inte lika mkt som gårdagen så jag tror att minifomen har lite verkan. Men det är ju så jobbigt när dom skriker så mkt dom små stackarna.
Gjorde en älgstek till middag med ugnsgratinerade potatisar och en sås på karljohan svamp. Det blev mkt gott.
Teo sover precis som igår, hoppas magontan är borta när han väl vaknar. Mattias är och jobbar ett par timmar......
Getterna är allt bra fräck. när MC ger hästarna foder ute i hagen så går samtliga tre och äter ur deras hinkar och kan ni tänka er att alla hästarna ger vika och går undan för getterna!!!!! Fegisar!
Ha en trevlig fredag kväll!

solsken och magonta

Idag har stackars Teo haft en grinardag. Han har haft ont i magen det lilla livet :( Så jag har vandrat och burit och guppat och vyssjat. Dödstrött har han varit också men bara kunnat sova korta stunder men så nu strax efter 16 så somnade han och sover fortfarande, skönt för honom. Mattias svängde om på apoteket och köpte minifom som vi ska prova. Det gör ju så ont i mamma hjärtat när han skriker så.
Det har annars varit en toppen dag med kanonväder så jag hade gärna tasgit en kort sväng med vagnen men det får bli en annan gång.
Nu ska vi se om även jag hinner vila lite, känner mig rejält trött!

Teo!

Har som glömt bort bloggen för ett tag, har ju haft tankarna på annat mycket viktigare!!!! Tänk att han kom till slut vår lille älskling! Teo är det finaste som finns!!!
Förlossningen i sig gick väl sisådär, det drog ut på tiden..... typ 52 timmar sen blev det kejsasrsnitt. Förmodligen för att jag blev igångsatt men man vet väl inte helt säkert. Värkarna var jätte oregelbundna, sällan några vilopauser utan ett ständigt ihållande ont! Men tänk vad bra att man kan glömma!
Nu har vi iaf vår skatt och jag älskar honom redan över allt annat. Dagarna går, han är en vecka och tre dagar nu. Börjar väl få lite koll på vad han vill och inte när han gör sig hörd. Ammningen funkar bra, förutom ömma bröstvårtor men det hör väl till. Han sover bra om natten, uppe två gånger för mat och det känns helt ok för mig.
Linnea och Tristan är och hälsar på i helgen och dom åker hem imorgon. Hon ska få hjälpa mig med föräldrapenningen som jag ska ta ut, tycker det känns krångligt.
Annars allt bra här på gården, hästarna går nu med MC:s hästar. Iom att jag inte rider så ska vi prova ha dom i lag på lösdrift hela högen så blir allt så mkt enklare.
Nu ska jag titta lite på söt Teo!

Mycket sov bilder så här i början :)

RSS 2.0