spark träning

har kommit på ett nytt sätt att motionera Lillan. Man tar sparken och far ut och sparkar med henne. Hon springer brecdvid precis som en stor hund!!! Även Timon följde med och han tyckte det var jätteskoj, även Lillan tror jag. Jag fick även ett pass för jag var sjöblöt i svett när vi var färdiga. Ibland fuskade jag och höll tag i mankammen på henne och åkte, desto mer träning för henne ;) Maggan ska få sig en omgång i eftermiddag men snart börjar ju skidorna så hon får vänta en stund.
Uha natt i natt och jag som sovit så dåligt dom senaste nätterna, hur ska det gå? hoppas jag kan sussa en stund innan........
Kom igen Sverige!!!!!!!!!!

Måndag igen

och jag går på natt jobb i fyra nätter, det ska väl funka!
Sitter och njuter av en god frukost och blickar ut genom köksfönstret, det är ju bara för vackert! Det kommer bli en kanondag idag igen med sol och klarblå himmel. Det gillar vi allihopa här ute.
Det väntas skidor på tv idag.....igen.... och det är inget jag inte tycker om :D
Lite kaffe på det här och så bjuder jag på lite bilder!
Min vackra utsikt från köksfönstret
Fina Timon gillar soliga dagar
Ha en bra start på veckan!

helt otroligt!

vad vädret är underbart ute. Vi har redan hunnit varit ute och kört med skotrarna en sväng. Mattias visade mig skiftet vårat, har ju inte hunnit sett det än men nu så har jag det.
Nästan fy skam att vara inne nu men det är ju VM!!! och så ska jag passa på att baka parmesan kex som jag ska bjuda på ikväll :) tror dom blir supergoda!
Igårkväll blev vi bjudna på tacos buffe på hotellet av mamma och pappa, bror med familj var även med samt mattias syster med sambo. Mkt trevligt och gott. Sedan for jag förbi några sköna pinglor i andra ändan av storuman. Där hade vi en trevlig stund med prat, skratt och fyllda glas. En sväng på 3:an hanns med men sen drog jag hem. 3:an är inte riktigt min grej längre.......
Snart går starten snart!!!!! heja sverige!

känsla av helg

och visst är det härligt med den känslan! Jag hade dessutom lyxen att få sluta tidigt idag, redan strax efter 10 gick jag hem :D
Mkt bra på tv nu nån vecka framåt, skid vm!!! gårdagens lopp var ju bara såååå bra, heja Hellner och Jönsson!!!
For ut och körde Lillan igår och nu var det ett tag sen sist pga kylan, men vad gör väl det när man har en liten shettis som sköter sig galant. Skulle ut på en längre sväng idag men ena däcket var helt slut på luft så det får jag fixa i helgen. Red Maggan istället på volten. Nu har jag på henne ett hackamore då hennes vargtänder fortfarande är kvar och stör litegrann på vanligt bett. Hackamoret funkar rätt ok ändå, hon trivs på det.
Imorgon kommer det hem ett par styckna sköna tjejer för surr stund med vin och annat gott. Var längesen man gjorde sånt trevligt :)
Älskling är ute och gör bilaffärer, få se om han kommer hem med bil eller om man får hämta honom......... han ringde precis nyss!!!! hahaha det blev affär ändå......... en liten vit pickup blev det, vår nya slit å släng bil, den skulle väl även gå som tillfällig väktarbil för växellådan hade visst rasat på den ordinarie bilen så den ska lagas.
Hoppas ni får en härlig helg.......på återseende..... :D

Spån överallt!

Spånet var då hämtat så nu har man för ett tag framöver.
Passade på att få en promenad tidigare idag i det underbara vädret. Linnea tog bilen med all hennes packning och jag gick med Tristan och Timon. På Luspnäsvägen någonstans så tappade jag mitt nya koppel, och tyvärr så fann jag det inte på vägen tillbaka. Ngn måste ha plockat upp det och jag hoppas jag kan få igen det :D Så jag fick sätta Timon på prov. Tränade fot från Gunnarssons och till mamma och pappa. Gick faktiskt jättebra!!!! Duktig hund! Det blir lite så när man bor så här ensamt och fritt. Man har hundarna så mkt lös och slarvar samtidigt med det andra som koppel, fot och inkallning tex. Bättre ska det bli på den fronten!
Ikväll är det solsidan igen!!! Mitt favvoprogram! :D

frulle intagen

så här på söndagsmorgon! Vädret kommer bli kanon idag!
Idag åker även älskade Tristan och Linnea hem, hade ju gärna haft dom här dygnet runt, veckan lång, månad efter månad och året om :)
Solen skiner in och jag ser massa dammråttor överallt, kunde behövas en dammsugning kanske.
Men idag ska jag iaf hämta spån till pållisarna så det blir mitt mission för dagen.
ha en lugn och skön söndag!

Lördag!

mkt har hänt sen sist, bilen hann gå sönder men är också tillbakas igen, bilar ska hålla sig hela!
Det kalla vädret håller i sig.
Har börjat lägga ut saker på Tradera, sånt som man gått och dragit på för att man inte vet hur man ska göra men med Linneas hjälp så kan man ju göra det nu! Lätt som en plätt!!
Det blir badhuset idag! Tristan och Cornelia ska få premiärbada :D Spännande.
Igår hade vi go middag här med mamma, pappa och Cornelia som gäster. Jättegott blev det. Speciellt den hemmagjorda vaniljglassen, den går inte av med hackor. Och lätt att göra. Man tar en 5:a grädde och vispar rättt så hård, häller i en burk kondenserad mjölk och skrapet av en vaniljstång. Sedan smaksätter man med valfri grej. Vi har provat både basilika och igår blev det chokladen co-co. Gott med bägge sakerna.
Nu ska det packas badväska!

Klädbeställning

Mosters lilla plutt har ju kommit upp! Nu ligger han och sover med Mattias i soffan medans jag och Linnéa sitter och data nördar oss. Måste beställa nya kläder, har ju ingenting, bara gamm kläa!
Helgen har gått ovanligt fort, natt jobb var det ju. Men kallt blev det natten mot måndags, det bara sjönk och skönk.......
Vi bjöd mamma och pappa på middag igår. Blev en supergod tomatsoppa och Linnea bakade ett gott morotsbröd till. Det känns verkligen lyxigt att få äta hemlagat bröd. Vi funderar faktiskt på att baka lite semelbullar i veckan. Länge kvar till fettisdag men det hindrar ju ingen från att tjuvstarta.
Ikväll är det spinningpass. Kom å va med ni som pallar ;)

helgen

börjar snart med jobb....... bara några timmar kvar.....
imorse var det 26 grader kallt! men det stiger på termometern så det blir nog kanon i eftermiddag. Ska dra ner till Blåviksjön och hämta hem hö till pållisarna.
Nu har Avera produkterna kommit så ni som har beställt kan förvänta er ett sms av moi!
ha en skön helg allihopa ni som får vara lediga :)

Tristan och en nöjd Rasmus

En härlig bild!

Körhästen!

Här får ni en bild av Lillan som blivit så duktig!

onsdag mitt i veckan

vädret är strålande!!!!!! dock kallt men kanske blir mildare under dagen.
Jag säger bara JAAAAA till Indoor Walking!! Jag superdiggar det! Vill ha mer av sånt. Zumban var väl kanske inget riktigt för mig. Det tog bra på speciellt ben och rumpa, men man känner sig ju så stel.
har avverkat två fm pass och har nu em och nätter framför mig.
Ska ringa min hö kontakt och förhoppningsvis få hämta imorgon eller fredag för i veckan skulle det visst bli kallt igen :(
ha en bra dag!

då var det klart!

Jag har kört Lillan helt själv idag! Hon var jätteduktig! Jag gjorde så att när hon skulle in i skacklorna så hade jag tippat upp vagnen så skacklorna peka rätt upp i himlen och sen vek jag bara ner dom efter att jag hade parkerat henne framför. Super!
Maggan har jag ridit, hon gick fint, vi red ända in till korsningen Tranan/Kungavägen.
Min bil är tillbakas, hade gärna haft iväg den en stund till för jag fick ju köra en spronkans ny bmw under tiden. Inte helt fel. Nu kör jag batteriladdare på saaben för batteriet är helt dött nästan. Men min kära mor har beställt ett så snart får den liv igen.
Har bakat bullar idag, dom väntar bara på att få åka in i ugnen. Och sen blir det palt till middag. Hur gott är inte det!?
Imorgon börjar min långvecka med natt helg så ikväll blir det poker och sen marsch i säng.
Dessutom ska vi imorgon kväll åka till Bodycenter i Vilhelmina och prova på zumba och Indoor walking. Ska bli spännande. Det är vi ledare från Åbackens som ska åka. Kul kul!
Nu ska bullarna få lite uppmärksamhet!

nytt utseende

och det tackar jag Linnea för, tack å tack! Hon har blivit en fena på att fixa med bloggarna. Men den är fortfarande under uppbyggnad.
Har ledigt nu och har haft en toppendag, besök av Erica med barn och Åsa med lilleman. Trevligt och massa fika rester sen gårdagen avera party. Blev lite mera produkter som jag inväntar ska komma på posten.
Lillan har gjort framsteg i körningen, duktig tjej! Vi ska iväg på en tur nu ikväll, Linnea ridandes på Maggan och jag körandes med Lillan. Spännande.......
Stallet har vi röjt i idag, blev faktiskt riktigt bra.
Imorgon ska jag köra ner Linnéa och Tristan till Lycksele där pappa Patrick möter upp dom.
Nu är pappa här och ska ta hand om Tristan medans vi motionerar hästarna.

RSS 2.0