Nyårsafton 2010

Och jag ska jobba så det känns ju inte som en sån vidare speciell kväll :P
Ska göra lite nytta nu innan man lägger sig och sover. Spån ska hämtas, stallet ska mockas, Maggan kanske får sig en sväng för det är skönt ute idag.
Mattias ska ha lite gäster här ikväll och det ska visst badas i badtunnan.
Igår var jag och hämtade en bal nere i Gunnarn, en fin och torr bal, härligt! Det är lite brist på den varan nu tydligen :( Så man får nog ta och leta sig lite längre bort för hö.
Borsta gaddarna nu och sen är jag klar för arbete!
Gott nytt år!

snart slut

på året! Och så fort det har gått!
Julen firade vi här ute hos oss, huset fullt. Mycket trevligt med god mat och trevligt sällskap.
Nu är jag inne på långvecka med natt helg. Sedan ledig i två veckor! Mattias ringde mig idag och berättade att hästarna var på rymmen! :( not good..... Dom var ute på isen en sväng och sprang runt huset järnet fart. Men han fick fast dom och lämna dom inne. Sen när jag slutade jobbet så fixade jag hagen (upptäckte ju då att undertråden låg under snön på ena kortsidan) och lurade Maggan att ta i tråden så hon fick sig några stötar. Tjii fock hon. Till slut stof hon bara och titta nån meter innanför hagen. Hoppas det håller ett tag till. Det är som svårt att få strömmen att funka 100 % så här på vintern. Dessutom ska jag ta för vana att gå en runda i den då och då.
Tidig kväll ikväll för jag var nalta trött idag

bliarn!!!

Ja det känns varmt och skönt ute!!!!! -3 endast här ute på mätarn........ Det skulle visst komma in massa snö nu och sedan åter igen kall vere så det är bara att passa på att vara ute.
Tog en liten sväng med Maggan på vändplanen när jag kom hem från jobbet idag. Lillan passade på att smita när Mattias skulle in till henne och va inte nog snabb vid grinden. Det är fart i den damen minsann, hon springer järnet runt runt :D Så hon fick sig också en motionsrunda.
Tänk snart bara en vecka kvar till jul!!!! Det går nästan för fort!

dags för uppdatering kanske

det var ju som ett tag sedan jag skrev ngt här :)
Men mycket har vi gjort. Nu BOR vi ju här ute på Luspnäset 66!!!!! Sååååå härligt! Att bara kunna "tvär gå" ner till stallet och titta till hästarna. Dom verkar ha det bra och trivs i det nya stallet. Jag döpte om shettisen, för jag gick ju bara och kallade henne för Lillan, så Lillan fick det bli :D En tuff och självsäker liten brud med mkt spring i bena. Hon passar gärna på att ta en drive runt stallet ibland när hon få gå lös ut till hagen.
Hundarna släpper man bara ut och så får dom springa runt bäst dom vill. Nu har vi ju haft lite kallt så stunderna ute har varit rätt korta.
Och det börjar dra ihop sig till jul snart, som ska firas här med släkt från både min och Mattias sida. Mycket trevligt!
Jag går på och jobbar fm samt helg med start onsdag morgon så nu är klockan egentligen för mkt för at vara uppe. Lika bra att försöka vända på dygnet redan nu. Mattias står och målar lister och fönstren här inne i vardagsrummet med pannlampa. Han är lite udda ibland då han kommer igång senare på kvällen ;)
Jag hälsar alla som känner sig välkomna välkommen hem till oss! Surra och kaffe funkar ju alltid! :D
Ha det gött!

RSS 2.0