solo

igen för nu har Mattias åkt upp för en vecka i Kiruna.
Miniresan över till Norge gick bara bra, Teo gillade husvagnen tor jag. Han kunde ju stå själv mot ryggstödet i soffan och titta ut genom fönstret, det var intressant :)
Har haft lite problem med fåren....... har tagit bagglammen från tackorna nu men det var inte så populärt varken hos lamm eller mamman. Då vi inte har så mkt alternativ så är dom fortfarande så nära varandra. Efter lite smitningsförsök så får dom oss att tappa hakan. Bagglammen kommer simmande över viken mot oss och tackorna!!! Dessutom tar dom med sig dom vuxna baggarna på släp!! Lite tyngre för dom att simma så Mattias var beredd på att hoppa i men det gick bra ändå. Har aldrig hört att får simmar!? Hur som helst så går alla får hemma nu, bagg killarna med sin mamma tills vi kommit på nått annat, hmm tål att funderas på.....
Teo sover sin fm lur så jag ska passa på att fixa å dona lite med tvätt och dyl. För fick ju sovmorgon till 7 imorse så jag skippar min sovning :) Ha en bra dag!

Minitripp

Ja imorgon tar vi husvagnen och drar över till Norge, Mo I Rana och hälsar på Mattias mamma som jobbar där. Vädret skulle väl vara allt annat än bra men det struntar vi i. Man kan hitta på trevligt göra ändå :) Kommer hem till helgen igen så det blir en kort sväng.
Snart kommer mamma å pappa på besök!

Teo gillar mormor och morfar!

Gullunge!

Man kan inte bli annat än glad när man är med i köket :)

långt mellan gångerna

ja det känns som typ en-gång-i-månaden upptadering på denna blogg. Men jag sitter ju inte och väntar på pizza fortfarande ;)
 
Nä men det blir väl så att nu när man har lilleman så hinns det inte med. 
Teo är på g hela tiden. Det ska inte sittas still länge med honom utan det ska aktiveras nästan hela tiden. Nu ska det dessutom smakas på allt man tar i, undersöka och utforska. Sover jättebra om nätterna, somnar efter 19:30 ca och äter för det mesta efter kl 03:00 och sen igen vid 05:00 för att sen vilja kliva upp vid 06:00 i ungefär en timme, sen vill han sova i ca 1,5 timme så då brukar även jag passa på att sova igen. Funkar hur bra som helst.
Lite tråkigt har man väl ibland om dagarna, speciellt nu under semsetertider. Mattias jobbar 7 dgr, ledig 7 dgr då dom är uppe i Kiruna. Så nu är han borta och det känns som att det är dom flesta andra också, så ja, stundtals har man kanske lite tråkigt men det är bara att gilla läget och jag brukar alltid skaffa mig ngt att göra.
Som idag blev det så att jag slängde ihop smet för tre sockerkakor. Då har man då ngt att bjuda på om nån dyker upp :)
Måste även ta tag i och städa upp stallet, lätt att man skjuter på sånt......
 
Nu ska jag läsa paganinikontraktet med Lars Kepler..... (förra inlägget tror jag att jag höll på med hyptositören :))

RSS 2.0