hoohooo!!!

I´m back!!!!! :D

Ibland blir det ju så här, tiden bara går och man gör massa annat än att skriva här.

Men vi har iaf hunnit vara två svängar uppe i stugan. Mattias har ju givetvis jobbat men vi har haft trevligt ändå.
Ridningen på Maggan går framåt, en mkt mera samlad häst är hon nu.
Timon och Rasmus lever med en grind mellan sig, precis som förr och dom får turas om att följa med när vio åker bort.
Tv rummet ska snart börja målas, det enda som är kvar i hallen där uppe är golvet men det får läggas när det ska läggas i tvrummet.
Snö är det i massor härutanför!!! Ska det inte ge sig snart?
Jobbar i fyra dagar och är sedan ledig i fem. Skönt, då blir det ju stugan igen :)
Vi har vajsing med vårat avlopp igen :( bläää

Nu dags för stall!

Hittad!!!

Jaaaaaa!!!!
Min fina rosa kamera är tillbaka!!!!!!!!!!! :D Den låg i min saab, i lilla facket som är just bakon handbromsen. Har inget minne av att jag lagt den där och fann den  nu av slump när jag letade efter småpengar. hahahaha nu har jag två kameror!!!!!! ;)

Det är snö idag och en minus grad. Jag ska ner till stallet och hålla en lektion för ÅM. Men först ska vi göra ett besök på återvinningen jag och Mattias och den knökfulla släpvagnen.

Jag jobbar natt i helgen.

Fick mina produkter från Alvera igår, gillar dom jag hunnit pröva!

Massa snö och sol

I torsdags så var det ju kanon väder så vi for iväg på våran skotertur. BÄRA BÄRA BÄRA kan jag sammanfatta den turen som. Som vi åkte fast, en efter en!!!! Armarna var som spagetti till slut och det var rätt skönt att komma ner på led igen. Men roligt hade vi :)Lite suddig bild, men kan ni fatta snömängden!! Mattias står upp där! Helt sjukt.Så här såg det ut ganska så ofta, svetten rann och solen sken vidare.

Vi har varit på ett annat lämpligt ställe, bara en bit bort så perfekt att kunna ta med sig hundarna. Där har vi varit både fredag och lördag tillsammans med Erica och Robert med familj. Fika lite och suttit i solen. MC hakade även på i fredags, kul!

En härlig helg, och så har vi ju haft besök av Wilma och Pontus. Då har det blivit mkt data och tv spel när vi inte varit ute, och då har det kunnat se ut så här.

Så nu är helgen snart över och imorgon börjar långvecka med natthelg för mig.
Skoter dag

Vaknade strax efter klocka sju så upp och hoppa bara. Idag är det en kanon dag! Jag och Mattias ska ut och köra med en jobbar kompis och en av traktor killarna på jobbet. Så halv elva på statoil, klara för att dra iväg. Så jag ska till stallet nu och fixa där samt hålla lektion för ÅM om nu hennes barn tillfrisknat.
Timon var med Mattias på jobbet inatt, han tycker det är roligt att få följa och "spana" lite.

Nej sista kaffekoppen och sen en ryck!


Jag tackar för milt väder

Det blir så vi skickar tillbaka lamporna, sånt som jag inte gillar men men vad gör man när dom inte riktigt passar så man blir nöjd.

Har varit och ridit Baltazar och motionerat Timon samtidigt, han sprang som en tok inne på den nyskottade ridbanan :) Härligt med mildare väder så man kan vara ute i nån ordning.

Jobbet i natt gick bra till klockan slog 05:10 (endast 35 min kvar till skiftbyte) då gick strömmen! KOLSVART!! och såklart så stannade allt. Dom fick göra fm skiftet minsann.

Dags att fortsätta äta av rostbiffen vi har kvar, middag!

Hjälp!!

Vi är lite oense jag och Mattias, är det ovanligt?? hmm

Har fått hem sänglamporna, Mattias tycker dom är lite för stora medans jag tycker dom är ok. Jag tycker dessutom det är jobbigt att behöva skicka tillbaka saker :( Så det är lite därför jag tycker dom är ok :P

Vad tycker ni??!!!


RSS 2.0