Sista OS dagen

Precis som allt annat så har det bara susat förbi, ikväll är det fem-milen och sen är det väl hockeyfinalen kvar.
Ikväll kommer ju även bästa Ferry hem och ska mottagas på torget. Jag åker inte dit. Ja vet!! Sorry man ska väl helst fara dit men jag är sååå trött så jag hoppar över det.
Igår kväll var vi i Vilhelmina på 50 års kalas. En mkt trevlig tillställning. God mat och mkt så vi fick med oss hem massa rostbiff å potatissallad samt en bit herrgårstårta med hjortron i, mums. Har precis ätit middag bestående av det.

Tömkörde Maggan idag efter att jag slutat jobbet, hon var riktigt fin!! Vad det kan skilja så mkt på galoppen när man tomkör och när man rider. Ngt att träna efter!
Sen red jag även Baltazar, han har tagits bort lite från verksamheten och ska ridas igenom ordentligt i ca 3 månader. Han har fallit ur en hel del insåg jag idag när jag tog av honom täcket. Så där har jag också ngt att jobba med!

Imorgon börjar verkligheten igen, heltid. Så två nätter ovh sen ledig i fem dagar, skönnnt!

Snart är det söndagspokern! :) å så fem milen såklart.

Gokväll

Fredag

Och jag har gjort bort stallet, ute ritt med Maggan med Rasmus på släptåg. Måste bara lära honom att inte springa baki Maggans ben så mkt bara, pain in the ass!!!!
Det är snö ute, vill ha sol sol underbara sol.

Idag har tankarna flygit runt. 1 år av saknad. Tänker även på familjen och sänder styrkekramar.


Jag kunde!

Första gången jag tapetserar, så det blev ju lämpligt att köra på denna lilla vägg :)


Avslut på helgen

Så var denna helg över. En kall helg!!! Vi var och spelade poker igår och for väl inte hem förrän vid halv två på natten, hurven så kallt det var, tempen visade på under 30 minus. Dodge bilen ville inte starta och det förstår jag.
Det blev iaf rätt lite sömn eftersom jag har haft stallet i helgen. Men vad gör väl det när vi har fått sova i vårat nya härliga sovrum!!!!!! :D

Jag älskar OS!!!! DOck inte Mattias lika mkt så det oftast rätt ensamt i tv soffan.
Så ikväll var det ju skidskytte samtidigt som jag spelade storuman pokern. Slutade på 4:e plats. Helt ok. Turen ligger i min hand då jag vann turneringen vi spelade i lördags, YES!

Nu har jag trötta ögon så jag tror bestämt jag ska krypa till kojs.

Sov gott

Sötnosen

Måste ju även lägga in bilden jag fick på Cornelia när vi besökte dom i Barsele idag. Hann precis knäppa av vid ett leende :) Visst är hon go!!?? :D


Ett annorlunda uppvaknande

fick vi imorse. Nämligen i det nya sovrummet!!!!!!! Så här kommer en bild kavalkad.

Från ingång



framför säng



Från säng



Från säng mot garderob delen



Mattias egengjorda igenbyggda skjutdörr!!



Och fick med ett kort till :)



Ser ni den fina fallo symbolen vi fick av Mattias mamma.

Ha en skön lördags kväll!!!!!





Sommar med hundarna

Hittade denna fina bild på Timon och hans mamma Tyra. Taget i somras.



Maskulint möter feminint :)

Tv nörd!

Så här kan det se ut när en jack russel ser på tv, även bärbara datorer funkar.


Snart klart!

Har gjort gardinerna klara och satt upp dom. Målat en omgång på väggen som är gjort för att bygga in skjut dörren. Golvlisterna är på väg upp. I helgen tror jag vi sover däruppe!!!!!!!!

Timon har suttit och tittat på youtube (djurklipp) på datorn. Han är helt såld på det :)

Går inget vidare i damernas skidskytte :( synd synd.

Sista jobbar natten ikväll sen ledig i fem dagar.

Maggan går jättebra när jag tömkör henne, det är skoj.

Här är en bild på gardinerna :)


Ferry goes GULD!!!!

JAAAAAA!!!!!! Vilken lycka!!! GRATTIS Björn!

Vilket lopp det var, sååå spännande. Ser fram emot mer skidskytte.

Maggan gick kanon igår när jag tömkörde henne. För första gången så trampade hon på riktigt bra i galoppen. Kul.
Tog hundarna på en promenad igårkväll, Rasmus var en som bara satt och gnällde hela tiden. Och gissa vad han gör när jag tar fram kopplet!!? Han kommer och sätter sig självmant vid dörren!!!! Duktiga Rasmus! Han som alltid vill smyga iväg och hoppas att han inte syns och finns när det vankas promenader.

I med frukostkaffet och sen drar dagen igång! :D


Aloe Vera

verkar som en bra grej! Va på ett sånt där party igår, och ville köpa massa med produkter men det gällde ju att hålla igen lite för dom kostade ju också. Men tre saker beställde jag iaf. Mycket gott fika bjöd värdinnan på och vi var många som var där och provade olika krämer och sånt så det var en trelvig kväll.

Kalla tog ju OS guld samtidigt som vi blev informerade om produkterna. JAAAA!!! va kul!!! Sedan när jag kom hem så såg jag Hellners lopp, oj vad han tog ut sig! Synd med fjärde platsen men han kämpade verkligen.

Ska ta och ringa och höra hur det är med syster.

Fin morgon

Kallt men det kommer bli en härlig dag. Har precis fått i mig frukost och sitter nu med kaffekoppen.

Blev tvåa i pokern igår, så jag drog in en liten slant. Sitter och funderar på om man skulle ha börjat på gardinerna. Men när det är fint väder på ingång så tycker jag det är en skam nästan att sitta inne när man kan ha saker att göra ute.

Stackars syster har åkt på magsjuka, fy feun va jobbigt.

Känner mig lite lemmen i kroppen idag.

Maggan ska tömköras idag, och jag ska även jobba samt åka på ett aloe vera - grejsemojs. Det ska bli spännande att se vad det är för saker.

Härlig helg

Vädret har ju varit kanon. Så skönt i lördag förmiddags då jag och Timon for ut med Maggan. Solen värmde i ansiktet. Sen efter det bestämde jag och Mattias att det var dags för min premiärtur på skotern. Så iväg mot Norrheden blev det. Så kul!!!! Mkt snö var det. Från Skarven fick vi hjälp att hitta vägen och det var tur kan jag säga att han spårade åt oss annars hade vi kört fast väldigt många gånger. Det gick rätt bra att köra. Använder den friska armen mest vilket leder till att den blir dö slut på!!!!!. Och inte blev det bättre när vi såg att vädret var lika kanon idag så då körde vi till Råstrand. Pappa, Marcus och Mia följde även med. Jätteskoj tur som också till viss del var okörd så det blev mkt puder.
Sedan väntade palt hos mamma, götta!

Nu väntas duschen och sen lite söndagspoker. Tror jag ska stretcha lite i duschen, kan behövas.

Ha en skön söndagskväll.

fredagkväll

och Lets Dance tittar jag på. Mattias är i sin vanliga ordning på övervåningen och grejar, han är duktig. Elektrickern var här idag så nu har vi el i sovrummet!! Det enda som är kvar är bygga igen skjutdörren som Mattias satt upp, måla den och en liten bir på en vägg. Jag har köpt gardintyg som jag ska sy upp imorgon. Kommer bli så bra!!!!! Va skönt det kommer bli att få flytta upp sängen dit.

Har ridit Maggan idag. Tog ett litet pass i ridhuset. Har inte alls tappat så mkt som jag trodde hon skulle göra nu när hon stått så mkt. Riktigt fin ändå. Men riktigt märrig kan hon vara. Lägger man på spöet litegrann så måste hon protestera några gånger.

Har storstädat huset ikväll, blir så stökigt nu när man renoverar. Detta slipdamm överallt. Men nu är det rent ett tag iaf :)

Sista paret ut nu!!!!

värmer kryper tillbaks

i mina frusna tår. En kall dag i stallet må jag säga. Red ut på Maggan och fick se solen hela ridturen.
Nu blir det mkt arbete från marken med henne, och vid uppsutten ridning så blir det skritt och trav, mer pallar inte min arm. Jag har fortfarande ont och sen är jag svag sä nanting!!!!!

Pappa fyller år idag!! GRATTIS!!!! Vi ska dit ikväll på tårta, först en sväng till Barsele och hämta med Mia plus barn så dom får komma iväg från Barsele en sväng nu när Macke jobbar borta.

Duschen kallar, en het dusch, jag fryser!

Två arbetsdagar kvar sedan är det helg.

tiden går

ja mycket har hänt sen sist.

Jag har hunnit vara nere i Västerås från torsdag till söndag förra veckan. Elisabeth skulle dit och tävla med CC så jag passade på att följa med. En kul resa och MASSA fina hästar att titta på. Elisabeth var nöjd med sina två starter i 130 och 140. Duktiga CC!!!

Igår började jag jobba. 50% och denna vacka betyder det 7-11. Rätt skönt, och även skönt att vara tillbaka i arbetsrutinerna. Man får mer struktur på vardagen och det gillar jag.

Jag gjorde även premiär tidturen igår på Maggan. Skritt och lite trav på ridbanan. Känns på insidan låren idag kan jag lova!, av det där lilla!!

Där uppe på övervåningen händer det grejer nu! Mattias ska upp nu och hämta det sista golvet som behövs. Det ska läggas i sovrummet, en dörr ska upp och elektickern ska hit onsdag eller torsdag för att dra elen. Sen kan vi flytta upp sängen!!!!! :D I tv-rummet så är snart alla gipsskivor uppe så då ska det spacklas, tapetseras, läggas golv och ett till besök av el-mannen. Då är det sen klart och betalt!!!
Hallen däruppe ska också målas och upp med en supersnygg fototapet som ska sitta rätt fram när man kommer upp från trappan. Det kommer bli kanonsnyggt!!!!!

Timon har kommit på en ny underhållning. Han sitter och tittar på tv, och då helst på Animal Planet. Han verkar kunna sitta så hur länge som helst.

Snart är det middag och sen ska Maggan longeras.

RSS 2.0