Speciell hund

Timpan kan va speciell ibland, eller rätt ofta faktiskt......
Surfarbror är han om han är trött och speciellt i kombination av att han fryser. Då gillar han inte ens sin bästa kompis Sheni.
Datanörd är han för det mesta, vill som sitta och kolla vad som händer där ute i cyberspace.
Papegoja eller katt? Sitta på axeln är trevligt tycker han iaf.
Ibland har han smugit sig úpp i sängen om man glömt stänga grinden, och behöver jag sova vidare som tex idag så tar Mattias med sig honom ner. Då måste Timon alltid meddela att det här gillar man minsann inte men jag gör det ändå genom att snällt hoppa ner men man hör ett litet morrande.
Nu har han även börjat dra på smilbanden ibland när han blir riktigt glad.
Hans favorit program är Animal planet.
Så här kan det se ut hos oss en vanlig kväll. Det här var ett amerikanskt program om en kille som jobbade som hund groom. Det enda som saknas är hundsnackset ;)
Älskade hund!

man blir trött

av lite sömn!!!! blää, ogilla!
Är lite voff voff överallt.
Har iaf lyckats "bli av med" spinningen ikväll, måste sova för dom tre nätterna som jag jobbat har varit en finne nånstans..... sista natten kan man väl få känna sig någolunda pigg kanske.
Mattias är i Umeå och kollar upp sitt ben, med sig hem har han min nya transport!!! Yes!, vi måste ju ha en nu när man får frakta in hästen för träning. En fin gustaviansk soffa som ska få platsa i vårt nya hem får åka i den nya transporten. Eller nya och nya, det är en äldre modell men det duger gott för mig och Maggan, och Bettan förståss.
Lite rester från igår sen blir det sängen, tror jag städar huset imorgon.
sov gott!

nattjobb å dagjobb

yes, nattjobb på jobbet och dagjobb av resten. Vi är ute på Luspnäset och kämpar. Kärrade grus igår till bastun och badtunnan att underarmarna till slut skrek av mjölksyra.
Idag tar vi faktiskt en paus därifrån, men då ska Maggan få sig ett pass istället. Helgen närmar sig och då väntar sig lite harjakt med Per och Anki. Vi får besök av barnen från Dalasjö också så dom får hänga med. Samt att jag har stallet, så det blir tidiga mornar.
Som sagt, planeringen med Lusnäset tar form och med fart. Börjat riva inne i stalldelen. Gjort budget!!! Vill man få fint får börsen lida pin.......
På söndag ska vi träffa tillsynskvinnan för lite koll, råd och tips. Då ska även Timon få äran att leka med hennes boxer! :D
Räkningarna är betalda och jag väntar på Mattias som har varit i Vilhelmina idag. Blir väl lite middag då och sen stallet.
Hej å hå!

snö?

kommer snön ikväll redan? ja enligt yr så gör den det. måste nog upp på jobbet och sätta på vinterdäcken på mercan.
Men det är mysigt när det blir lite kallt ute. Inte lika mysigt i sovrummet, våra element ska sprutmålas innan dom sätts upp, så inga element = kallt. Krisar det sig så får man lägga sig i sängen som är nere i gästrummet.

Fick svar igår från paret som så gärna ville ha huset här, tyvärr kunde dom ej köpa det :( attan också, trodde det var klappat och klart.

körde galopp bommar med maggan igår, svårt i vänster varv, vill bara byta om till höger galopp över bommarna. Så det är värsta inramningen som jag måste göra, körde på ett x antal ggr igår och till slut fick jag hon. Då vågade jag inte gör en gång till för tänk om det inte skulle funka då :P
travhoppade lite också, hon skötte sig bra, blev trött och dyngsur. Tacka vet jag KLIPPTA hästar ;)

promenix med täckbyxor, mössa och halsduk!

ha en bra dag

höstvindar

kom helt plötsligt. Och jag är vecko ledig och lite frusen sen jag var i stallet så jag har lyxat till det med en glögg här i soffan. Gott!
Mattias har åkt till Umeå för att jobba så det är bara jag och grabbarna hemma.

Vi var ute på Luspnäset idag och mätade stallet. Det kommer bli ett litet stall med en stor box till Maggan och en liten box till shettisen som jag ska få låna, perfekt att få sällskap i litet format.
Bastun där ute är nu upprätad, Mattias och brorsan var där i helgen och fixade det. Kul att sedan få inviga den.

Nu blir det lite tv tittande och sedan läggdags.


Morgonkaffe i datorns värld

Då rinner tiden bara iväg.......

Har suttit och kollat lite på vad som behövs till stallet. Längtar så!

Vi har även funderingar på att byta soffa, igen! Denna vi har nu gillar vi jättemkt men den blir nog för liten i det nya vardagsrummet. Det är en London XL med divan, svart tyg. Bredd 2.80, djup 1.60 divandel, 1.00 övriga delen. Inköpt i våras. Lösa kuddar i den, vilket jag var skeptisk mot från början men fort ändrade jag mig för man kan ju gosa till sig hur mkt som helst. Alltså finns nu denna soffa till salu..... förmodligen!!


Lycka och glädje!

Tänk att det äntlilgen blev vårt!!!!! Vårat drömhus!!!!! Nervigt med budgivning men ack den som ger sig. Det är vårt vårt VÅÅRT!!!!!! :D
Luspnäsvägen 66 blir vår nya adress fr.o.m 1:a dec. Kan det bli bättre! Dessutom blir det stall på gården :D :D

Whoohaaaa!!!!!!!

RSS 2.0