Radio Sotenäs

Är en kanal som lyssnas på mkt när jag och mina kollegor sitter och jobbar. En kanal med både gammalt och nytt. Den har även hittats här hemma på webbradion så nu spelas den i högtalarna.
Spinning ikväll, passa på! Sista gången gratis så kom förbi och prova!!!!!
Dock är mina knän inne i ett skov nu igen och dom säger aj aj. Men det är bara att bita ihop för det brukar bli bättre till slut.
Träningar i helgen med Maggan. Ska klippa henne idag, med min nya klippmaskin!! Så nöjd över köpet. Det blev en beg. Delaval med tre skär till. Ett behöver då slipas upp iaf.
Maggan sätter ju päls som en isbjörn. Tjock blir den dessutom. Så hon lär klippas många ggr i vinter i och med att hon svettas som en gris också.
Kaffe och glo vidare på world wide webb!
Godmorgon!

mycket i görningen nu

går som runt på nålar hela tiden...... dont like it. Men det är väl så det ska vara.
Linnea och Tristan är på besök och idag väntas lunch på Akkan med Erika plus barn.
Trevligt med surr och sällskap.
Nä nu kan jag inte tänka så det blir en kortis här idag!
Ut å gå, rensa hjärnan :) blää
Men vädret är ju iaf kanonhärligt!

gilla höst

gör man ju verkligen, dessa kalla nätter och mornar, med massa dimma överallt. För att sen bli friska soliga härliga dagar!!! DET är höst det.
Poker igårkväll efter en jobbar helg. Det kanske inte är bästa upplägget men jag åkte ut i mitten nånstans. Och kan ni tänka er. Jag fick en Royalflush!!!! PÅ floppen!!!! Har aldrig hänt förut.
Kalle är såld! Så nu har dom fått skiljas han och Maggan. Vi hoppas han får det bra Kallemannen.
Lite kaffe nu och sedan morgonpromenad med Linnea, Tristan och Timpan.

Val 2010

och det ser ut som det blir alliansen som tar hem det. Likadant inom kommunen. Har faktiskt suttit och hängt med i valvakan.
Spelade även poker ikväll på SS. Det var väldigt längesedan så nu var det dags! Slutade dock på platsen innan penga platserna. Attans, men kul var det.
Klockan är mkt och jag måste gå och lägga mig för på onsdag börjar jag tidigt så det borde vara bra om man kunde vända tillbaka lite på dygnet kanske.
Nu får dom surra vidare på teve utan att jag sitter och lyssnar.
Go natt!

trötter

blev jag efter denna håll-igång-dag! Kontoret uppe på vakttjänst håller ju på att flyttas till ett av dom andra rummen i källaren så vi har varit där och grejjat idag. Samt longerat Kalle, mockat och donat på i stallet. Sedan blev det middagslagning (lite sent), och med lite älg kött så fixade jag till en god gryta. Så nu sitter jag i soffan och känner mig riktigt nöjd och slö.
Nu håller min kära sambo på med att foga inne på lilltoan här uppe, sen är det bara handfat och en toa som behövs. Tänka sig att det blev en övervåning till slut! Det var långt borta med det när jag flyttade hit :)
Och imorgon är det valdag.....  vet fortfarande inte vad jag ska rösta på, men nått ska jag väl komma på innan det är dags.
Igår blev vi bjudna på middag av mamma och pappa. Det blev afterwork på hotellet. Tacos stod det på buffén. Den var ok, men jag tror man gör bättre hemma faktiskt.
Man måste ju bli bättre på att gå ut och äta middag där uppe tycker jag. Som min mamma sa, vad gör man om inte hotellet fanns om man vill gå ut och äta en god bit mat? Jag tycker inte att det finns ngt mer ställe som kan matcha med hotellet om jag ska vara ärlig.
inge godis har vi, men kanske nå annat gotta, ska gå ner och titta efter :)
ha en bra lördagkväll!

hurtbulle

japp, vaknade strax före åtta och hade redan igår kväll bestämt mig för att fara ut på en morgonrunda...löpandes!
Och jag höll det jag hade lovat mig själv. Stoppade Timon in i bilen och drog ner till rullskidbanan (lika bra att börja lite lätt annars tappar man sugen om det blir för jobbigt) Sprang hela rundan, och det kändes bra!, som om jag hade kunnat springa en bit till. Det ÄR roligt när det är första löpturen på länge :)
Så nu är det lite fil och hårdsmörgås till frukost. Funderar sen på om man ska fara och göra stallet, rida Maggan och se över Kalle.
Idag är det ju lördag och då är det loppis, kanske man hinner dit.
Imorgon blir det iaf Villis och fira Alex
mmmm jag älskar svartvinbärssylten i filet!!! Det ska tydligen vara mkt c-vitamin i dom....

Idol 2010

jag får se mitt första avsnitt ikväll!!!! jag gillar idol :)
Blev stekt röding till middag och citron/lakrits glass till efterrätt, gott gott.
Maggan fick sig ett pass på ridbanan, provade ett vanligt rakt bett med gillar pelhamet bättre på henne. Lättare att ställa och lite mindre i handen. Men hon har gjort sånna framsteg. Ska ta mig en titt igen på videon sen jag provred henne, då inser man framstegen :)
dags att hämta lite cheese doooodles!

freeeedag

och nu tänker jag bege mig till stallet och titta till Kalle "the stud"....... idag blir det byte av box mellan han och Alvar så han får stå bredvid Maggan i stallet, han höll ju på att sparka sönder sin box igår kväll när jag var där :( först blir man arg på honom och tycker han ska kunna bete sig, sen tycker man bara synd om honom, stackarn vad han har det jobbigt nu :(
Svartvinbärssylten blev hur god som helst, det är så gott att ha den i fil till frukosten.
Timon har fått ngt i tänderna, det knakar så förfärligt, har försökt mata honom med bacon för att se om han kunde få bort det, men det verkar som om jag får köpa ett ben till honom. Det kan vara Rasmus avklippta klor som han tuggade i sig häromdagen, hmmm konstiga hund som ska äta sin kompis klor innan jag hann städa bort dom.
Så ica nästa för ben köp!

sylt

ja, jag har kokat en laddning svartvinbärssylt, det är sååå gott. Det måste ni prova.
Dagen har varit lika härlig som tidigare i veckan men nu har det dragit in moln på himmlen.
Maggan fick komma ut på en skritt runda idag, gårdagens ridning gick kanonbra. Kalle väntar fortfarande på att få bli skodd så han står i nuläget. Fast å andra sidan så har han fullt upp med att hålla ställningarna i hagen :) Kalleskrutt.
Snart ska jag iväg och hålla spinningpass, hoppas på många deltagare. Jag gillar mitt nuvarande pass riktigt mkt, bra variation och bra musik.
Snart är det helg ju.....

massa bra teve

är det ju nu när hösten har kommit. Ikväll börjar Hells Kitchen! Ett av mina program som jag följer. Dessutom har det hamnat tre hyrda filmer här uppe i tv rummet som ska ses inom tre dagar. Massa mys i soffan med andra ord. Det finns också en taxfree avdelning på bilisten i storuman så det följde med en påse M&M och en påse lakritsi lemon till billiga priser och stooora påsar :)
Gamle Kalle har förvandlats till nån sorts hingst. Maggan och han måste gå i samma hage för att hagarna inte räcker till och nu har han ett uppdrag och det är att han ska vakta Maggan från alla andra killar. I nuläget är det Alvar som står i grannhagen. Huga huga vad han har det jobbigt. Inne i stallet beter han sig också som en tok. Går det inte över efter nån vecka så måste jag komma på nån lösning......
Nu ska jag hämta lite lingonglögg att sippa på

Dimman ligger tät

och det är andra älgjaktsdagen..
Vaknade före klockan idag och har hunnit tagit hand om all svamp som plockades i helgen när vi var uppe i stugan. En helt ok skörd blev det. Kantareller, blek taggsvamp, rödgul taggsvamp och två fina karljohan.
Är inne på min andra lediga vecka, men fick extrajobb igår och idag em. Fina slantar......
Hästarna mår bra, dom står numera i samma hage när stallet börjar bli fullt. Och dom är ett riktigt fint par Kalle och Maggan :) Riktigt kära i varandra dessutom.
Trappan är klar!!! Mattias har kämpat på med den. Först har den slipats och sedan användes lut så den blev så där mjölkig i färgen. Efter det så har ett hårdvax målats på två ggr. Det är trappstegen som fått detta utseende, resten i trappan har målats med en vit lack färg. Kanon blev det, matchar golvet på övervåningen riktigt bra.
Måste verkligen byta till abbonemang på min mobil!!! Blir galen när det ständigt och jämt blir tomt på refillkortet!!!! Dåligt dåligt dåligt!
Nu ska han där uppe som sover väckas så vi kan börja med allt nytta som ska göras, stall, kontorsjobb osv....
Lycka till ni som jagar!!!

RSS 2.0