Lilla Lillan

Tror jag hittat orsaken. Hon har ett väldigt sårigt juver. En massa veck och löshud och inne där, ja överallt och ner längst bakbenen så är hon aldeles röd och det strålar värme och hon är gode öm. Det har jag totalt missat att kolla, fy skäms på mig! :( Inte underligt att hon inte gillat när jag sprayat myggmedel där stackarn. Har iaf tvättat ren från gammla hudrester och försöker smörja så det får hållas mjukt. För det märks när hon stått still ett tag så rör hon sig knepigt, men det är väl förmodligen därifrån det kommer. Det sliter och drar och spricer och jag vet inte vad. Beslutade mig imorse att jag åker inte på Källan Spa för jag vill ha koll på henne så det inte blir inflamerat eller så.
Källan Spa skulle som sagt vå på vårat jobb åka på och komma hem imorgon. Så nu får arbetskollegorna istället njuta och ha det bra.
Nu ska det mockas och sen hämta hem hästarna så jag får titta till Lillan samt rida Roddan på volten lite. Han va lite pigg imorse.
Fy för regn!

Leeeeedig

i en vecka! det gillar vi.

som sagt så har ju Maggan blivit såld. Så skönt att det äntligen blev av. Dom två andra har som blivit bra kompisar, nu äntligen får Lillan stå nära en annan häst. Maggan ville ju som helst vara själv mkt. Roddan gosar gärna.
Men upptäckte en sak imorse när jag skulle ta dom på betet. Kan Lillan ha fått fång??? Hon var väldigt stel i rörelserna. Inte dom där karaktäristiska tecknen men ngt var inte bra. Så jag vände och dom får gå ute vid stallet. Hoppas att det är ngt annat. Ska ut och kolla upp henne extra noga. Roddan hade dessutom tappat en fram sko, så jag måste bort på betet och leta efter den så jag kan slå fast den igen. Typiskt.

Det tegnar idag, men är dock varmt så det är skönt.
Nu ut till stallet.

Hejdå Maggan!

Så är hon såld. Jag hoppas det kommer gå bra för dom nya ägarna.


RSS 2.0