Senaste Inlägg

Limpor

Hösten är så härlig när det är sånt här väder ute, ljuvligt! Och jag lika glad varje gång jag kommer ner till stallet och kan tända spottarna i taket och ha ordentligt med LJUS! Fläkten testkör vi också för att få bästa möjliga miljö där inne. Har bakat lite bröd nu på morgonen och väntar på att dom första limporna ska komma ut från ugnen. Har även hunnit med att spika fast det sista på fårens tak till vindskyddet, nu slipper vi en fladdrande presenning.
Jag hoppas även att vi hinner fara ut med hästarna en sväng innan vi drar upp mot Sorsele i em.
Imorgon drar jag ner Roddan till stallet och där ska en tjej provrida honom och se om dom passar ihop så kan hon hjälpa mig framöver när jag blir allt otympligare att rida. Det känns jättebra och jag hoppas dom funkar ihop :)
Tror hönorna har vintrat in sig nu för nu ser man dom inte ute i hönsgården någonting, dom kan gå ut en kort stund när jag ska komma in i huset och städa åt dom. Våra två (förhoppningsvis) sista tuppar åker till veckan. Anki och Per tar glatt emot dom. Sen kan vi hämta hem tuppen vi fick av våra trevliga grannar som inflyttningspresent och ge honom en god chanch att bli en i gänget. Tänkte faktiskt ta samtliga in i Roddans box, för det sägs att ska man tillföra nya fåglar i flocken så kan det vara bra att flytta dom på ett nytt ställe så ingen får liksom känna sig hemma längre.
Nu har jag kastat in sista plåten med limpor och vill inget hellre än gå ute i det härliga vädret.
Ha en bra lördagkväll.

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback