Rök! det luktar rök!

Idag har vi jobbat som bara den uppe i Råstrand. Vi brände ena lejdan där hästarna ska gå och så röjde vi ton vis med ris som fick bli stora brasor. Det kommer bli så grönt och fint :) Hundarna åkte in i duschen när vi kom hem (vi också såklart) för dom var aldeles svart efter att ha kutat i askan. Passade då på att prova ett hund balsam som vi fått att alovera-anna, och dom blev så len och mjuk i pälsen!

Vi drog iväg på en poker ikväll till herr lindkvist. Trött och seg som man är så var jag bara med på en runda. Mattias stanna kvar medans jag drog hem för sängen lockade rejält. Va ju bara tvungen att skriva lite här eftersom jag tänkt vara lite flitigare på det.

Hann se vinnande låten på eurovision, tyskland...... vet inte vilka mer låtar som va med men tyckte väl inte den va så där super, eller?

Imorgon blir det ombytta träningar på pållarna, dvs Maggan ska longeras och Kalle ska ridas!. Få se om jag är där lika tidigt som i morse, det betyder i sånna fall strax efter 08:00. Skönt så länge man slipper vara trött när man vaknar så tidigt av sig själv :)

Sov gott, dröm sött


Börjar komma i fas

efter natt jobb
efter Mattias operation
efter att ha vant sig med två hästar.

Så nu äntligen får vi fara och hälsa på familjen Rönnholm/Kjellren och nytillskottet Colin. Hann ju tvär springa in och säga hej dagen då vi for till Lycksele för en vecka sen och då låg han då och sov så sött i vagnen :)

Kalle verkar inte halt längre, han blev det efter jag hade ridit i lördags, men förmodligen så stötte han till sig i ngt hinder eller vrickade sig lite för nu känns han ren.

Mattias vill jobba på måndag, han blir tokig av att bara ligga hemma. Jag blir tokig på att tjata att han ska vara hemma. Så nu får han göra som han vill, han är ju trots allt 35 år ;)

Nu ska jag försöka vara mera updated på blogg fronten!Oj vilken helg!

Det har varit fullt upp!

I torsdag när jag for på jobbet så vaknade Mattias och hade gode ont i magen, detta höll i sig tills jag kom hem. Vi åkte på sjukan, där dom misstänkte blindtarmen, klockan var då vid 15:00 tiden. Han fick en tid morgonen därpå för att kolla upp läget, blev det akut fick han naturligtvis komma igen. Det blev akut. Vi åkte ist direkt till Lycksele och var framme där vid 18:30. 20:30 åkte han in i operationssalen. Alltså kan vi räkna ut att det tog inte ens sex timmar från det att vi var i storuman(!) Kan man tänka sig.........

Komplicerad op dessutom då den lilla rackarn låg lågt bak i magen,  han hade stark bukväv och mkt muskelmassa (till mattias glädje) så dom fick skära med laser genom mkt muskler. Resultatet blev att han fick riktigt riktigt ont efteråt. A lot of morfin!!

Kalle kom upp i helgen också, jag jobbade, tog  dock ledigt fre och lör. Körde emellan för att ta hand om hästarna, aktivera hundarna. Så min hjärna var på högvarv.

Två nätter kvar att jobba nu, sedan ledig i fem dagar.


Godmorgon

Sitter och tar en lugn frukost och ser på medans kvicksilvret tappert klättrar uppåt, härligt, det blir varmt idag!!!!! :D

På fredag får jag en häst till!! Det blir Kalle. Lite kuliga namn på dom två. En Kalle och en Maggan ;) För nu får Linnea vila sig lite med bebismagen så därför kommer han upp hit. Känns jätteroligt!

Vi har grillat en hel del i helgen, gott gott. Vi har även hejat på Casper och Ia som var med och sprang i Noan runt, heja heja heja! Lite gofika sen hos dom. Väntar med spänning på att det ska ske något där!!!

Två lediga dagar till innan jobbet tar vid igen, och då är det fm som gäller, över helgen dessutom, men det brukar funka bra det.

Jag tror att en promenad står på tur!


Stallfredag

Lyssnar till Lady Gaga och känner att helgen kommer smygande.

Har haft hela fm i stallet och hundarna med mig. Rasmus har trivts fastän han suttit kopplat vid trädet och Timon lös och springandes runt Rasse för att få busa lite :)
Rasmus fick hänga på mig och Maggan ut, hamnade under hästen och fick sig nog ett tramp eller nått för han skrek och haltade en stund, men efter klämm och känn så konstaterade jag att inget hade då gått sönder. Han fick sig en lärpenning istället för sen höll han sig bättre undan.

Tredje  betäckningen på Diva, gick hur galant som helst.

Väntar in Mattias, nu är han snart hemma!!!! :D

Vi ska iväg och hämta storskrivbordet så jag kan ha det som sybord.

Lady Gaga vidare........

snart helg

veckan har verkligen bara rusat förbi. Man massa bra har man hunnit idag. Storstädat huset, bakat ännu en sats bullar, en plåt mockarutor, syltgrottor och makalösa. Sen förståss motionerat Maggan och hundarna. Full dag med andra ord.
Mattias är på väg till Umeå, hoppas verkligen han är klok och stannar och sover i Umeå innan han beger sig vidare! Då kan ha ju dessutom stanna på Granngården och köpa havre till mig ;)

En tvätt ska hängas och en ny ska stoppas i maskinen.

Imorgon är vi bjudna på middag hos mami och papi, undrar vad det bjuds på för gott!?

På lördag har vi bjudit hit Anki och Per med barn på middag, då åker grillen fram. Hoppas på fin väder!

Fredag imorrn! Jobb på måndag, och måndag en speciell dag för en speciell person :) spännande!!!

Bullresultat!

Å god vart dom :D


Vart är våren?

Det är kallt i luften och massa snö kvar, inga tecken på musöron och man klär sig för lite. Vill ha VÅR!!!!!

Har startat ett bak, Erikas goda kaka som hon bjöd på igår, siraps kakor och bullar. Man måste väl börja fylla frysen nu.

Red ut med Maggan idag, inga supervägar än så länge så det blir bara korta turer. Men Timpan var då nöjd av att få springa i skogen. Ska gå med doggsen till stallet ikväll då jag ska hjälpa till med betäckningen igen. Gick som bra i förrgår så det lär väl gå lika bra ikväll.

Mattias lät som ett barn på julafton när han hade fått åka i Manges nya lamborghini, hahaha, killar och bilar, det är ngt speciellt :) Dom skulle åka med färjan så dom kommer till Gtbg imorgon bitti.

Jag tror bulldegen har jäst klart nu så jag kan baka ut den.

Tjing

Väntan....

Ja, jag väntar på att kommunen ska komma och spola rent....igen.... :( Sen är det bara att hoppas på att det håller tills vi kan börja gräva upp och byta rör.

Solen skiner idag och jag ska sy gardiner, tror jag gör det ikväll ist. Nya mediabänken är uppe, mattan ligger röd och fin på golvet såsom kuddarna och filten i soffan. Det är vad vi inhandlade i Umeå samt två sköna solstolar!

Mattias är på väg till Tyskland. Han följer med Magnus som ska hämta hem en lamborghini och en husbil så han behövde lite körhjälp. Kul killgrej!! :D

Nu får dom gärna komma!!!!!!!


RSS 2.0