onsdag 30/3

Medans Linnéa är och klipper sig så har jag och Mattias hand om Tristan. Det är ju såååå mysigt! Han sitter och leker med sina favvoleksaker, ena Mattias krycka och kabeln till datorn. Mycket roar dom små. Dessutom har han ju som kommit på hur man kryper fram nu så det är himla fart på han.
Igår körde vi ett spinningpass. Vi har pratat om att försöka ta oss på gymet även idag, hoppas det håller i sig :)
Vädret är ju kanon idag, lite luft kallt men nu värmer solen så mkt så det gör inget.
Lite lek med Tristan nu medans vi väntar på den nyklippta mamman :D

Bloggtorka

Nu är jag verkligen inne i en fas där jag inte är här inne så himla mkt, men så är det ju ibland.
Helgen uppe i Hemavan var iaf trevlig, vädret var väl inte det bästa men en skön slappar helg med mkt god mat blev det! Sånt gillar vi.
Helgerna går fort nu och vi är strax inne i april månad, våren kommer med stormsteg.
En annan fas jag är inne i är att jag är så morgonpigg! Har varit det nu i över två veckor. Resultatet av det är ju då att jag är väldans trött på kvällen, så efter 20:00 börjar jag blinka ordentligt. Har som regel somnat efter 21:00. Skönt att vara pigg och utvilad när man vaknar upp :D Vet dock inte hur det ska gå imorgon för då går jag på natt helg.....hmmm..
Maggan håller då på att bli igångsatt, hon har fodrats upp så nu börjar hon se trevligare ut. Och Lillan har fått gått ner sina x antal kilon som hon hade extra runt magen och nu håller pälsen på att släppa. Ska ta mig an borsten på henne så mkt jag orkar till klippmaskinen får rycka in.
Mattias sitter och ser film med två andra så jag tar väl och går och lägger mig ist. Går ju liksom på övertid ordentligt!
Sov gott

Sol!

Ibland blir det ju som långt mellan gångerna som jag skriver här.
En härlig dag har det varit, grilla, fika, sola och prata vi på terassen här utanför.
Vi har äntligen fått vår nya släpvagn!!!!! En spronk ny! Mattias körde och hämtade den idag.
Jag ser fram emot helgen. Vi ska följa med Kjellren/Rönnholm till Hemavan. Det kommer nog bli en aldeles utomordentlig helg :D
Trött som man är så ska jag knoppa nu. Jag har varit uppe tidigt i säkert en vecka nu på mornarna, men det gillar jag!

ännu en skiddag

bara tv tv tv..... men det är så bra! Har avverkat både Vasaloppet, skidskytte och fem milen för killarna. Denna Northug är ju bara för bra må man ju säga.
Vi har även hunnit med en promenad på isen med Tristan och hundarna. Strålande väder dock lite kallt faktiskt. Det är ju så härligt att få ha Tristan och Linnéa här, hoppas på att dom stannar länge. Vi ska hinna med så mkt har vi tänkt, sen om det blir vet man aldrig :) men hur som haver så har vi varit och lånat en sån här pulka man drar efter sig när man åker skidor. Det var vår snälla faster som har lånat ut den. Så imorgon har vi tänkt ta oss en tur bort till en bua en bit efter skoterspåret. En rygga med fika ska absolut tas med :D
Lite middagstänk nu kanske......

premiär för kusken mattias

yes box! Han har kört Lillan för första gången. Vi tog en tur efter vägen, jag på Maggan och han med Lillan. Gick jättebra, körde t.o.m trav! Så det är ju roligt att vi nu kan fara iväg tillsammans.
Igår åt vi goda laxen till middag med hjälp av Anki och Per., det blev en sån här lite sen grej med gäster så lite stressigt att få ihop middagen för jag som bara hade sovit tre timmar, men det gick. Bortsett från att den supergoda efterrätten mjölkchokladmousse med ingefära-päron blev lite grynig, men smaken var ju detsamma. Laxen som är superduper god och hur enkel som helst att tillaga har en geggamojja på sig som består av kräftstjärtar, västerbottenost, cremefraiche, majonäs, dill, salt och peppar. Pressad potatis till det och allt blir mumma!!!!!
Vad ska man tillaga till middag ikväll då!?? hmmm ibland är det så svårt att komma på ngt. Vi har iaf tänkt basta ikväll så vi ska väl ut sen och städa till där och fixa :)
Ha en bra lördag!

takdropp

för fulla muggar ute. Det är så härligt!
Har haft en sjukdag, åkte på migrän anfall igår så inget jobb denna natt inte. Men nu ikväll åker jag iväg och jobbar som vanligt. Hästarna njuter av detta väder. Har hunnit med en lugn sväng på Maggan, och det märks på henne att hon inte är i toppform precis, jättesvettig för lite jobb på vändplan.
Det är skidor på tv såklart och imorgon börjar ju även skidskytte!!! Mucho tv framöver!
Nu har jag inte tid att skriva för nu är det final!!!!

RSS 2.0