Klar!!!!

ja, tänka sig att jag är klar före Mattias! Väntar nu på honom så vi får bege oss på middagen :)

Hoppade Maggan idag, hon var duktig men lite ovan tror jag. Lade först ut tre travbommar och sen ett hinder 2 meter efter, det missade hon totalt utan trodde liksom att hon skulle trava över det också. Alltså drog hon med sig hela bommen och halva hinderstödet.
Mot som övriga två hindren så tappade hon tempot ungefär dom två sista galopp sprången. Men jag var iaf nöjd.
Efter henne hoppade jag Baltazar, han kändes tio ggr bättre :)

Vi har även varit och tänt ljus på Isas grav och farfars. Vackert där.

Nu är han klar så vi drar!

Fredagskänsla

Grått och trist ute men visst känns det att det är fredag, Idol ikväll, bjuden på middag till Rönnholm/Kjellrén, sovit lite extra länge, betalat räkningar......... dock kanske inget trevligt fredagsgöra men det skulle göras ändå :)

Kom hem sent från Umestan igår kväll, drygt från Åskilje då jag blev såååå trött. Men nu är det inhandlat lite till hemmet, samt vägg färg till dom som bjuder på middag.

Ska ha en grupp på stallet idag. Några killar från Oasen kommer och vill se sig runt i stallet.

Timon hade råkat låsa in han och Sheni i MC:s bil utanför Statoil igår, han tryckte ner knappen när han skulle se vart hon tog vägen, och där satt dom tills hon hade hämtat extra nyckeln. TUR att hon hade den, annars hade det kunna bli dyrt!!!

Lite kaffe nu och sen blir det väl stallet i sin vanliga ordning.

virrpanna i Hanna

jo, det va ju på torsdag vi hade bestämt att fara till Umeå å hämta hem bilen, helt borta. Så lille Timon ska få vara hos bästisen Sheni medans Rasmus följer med oss. Nyttigt för honom att få fara på andra ställen, kan ju vara "sååååå farligt"

Solen skiner helt underbart idag, graderna ligger runt noll. Jag somnade vid sju tiden imorse efter en sista natt. Känns som jag sovit lite timmar men what the heck, jag vill ju ta vara på dagen och inte sova bort den :)

Promenad, sen stall, både Maggan och Baltazar ska gå idag.


Hoj hoj

seg som kola

känns jag ungefär just nu. Hundarna har varit jätteduktiga och låtit mig sova men känner mig ändå som en zombie. Ja ja, ska ta ut dom på långprommis så då lär man väl piggna till.
Mattias behöver hämting idag i Lycksele så då får jag passa på att fara på dollar :)
Jobbar en natt till nu sen är jag ledig till nästa vecka.
Förmodligen åker vi ner till Umestan över fredag för att hämta dodgen och släpvagnen. kanske gå på stan en sväng också :)
Sen har jag ju bokat in mig på Idol hos Maria med kidsen på fredag. Länge sen sist jag var med om Idol hos henne så det ska bli trevligt :)

Nej nu blir det den där promenaden minsann.

Ny vecka på ingång

Så hade man jobbat ännu en helg. Igår när jag kom hem från jobbet så hade Mattias lagat till en jättegod chili corn carne ála Jamie Oliwer. Super!
Mätt och belåten for jag sen till stallet och red lite på Maggan. Pigg dam så det var bra att jag gjorde det. Efter en helg på jobbet är man rätt sliten så det är lätt man skjuter på saker. Och en sak jag inte gjorde var ju traditonella storuman pokern som går på söndagar. Såg början på en film och sen blev det tunga ögon så jag mötte kudden ist.

Idag är det snö i luften, jag vaknade tidigt så har donat lite med tvätt och liknande. Snart ska jag iväg på jobbet och få mig lite massage, härligt.

Vi hörs!


Körslaget

Matte är och jobbar i Lycksele ikväll så jag är hemma ensam med grabbarna, har precis lyckats dela ett hundben med en brödkniv så att dom har något "lördagsgodis".
Har ju jobbarhelg nu, dagtid. Så Maggan har fått vila i två dagar nu, men ska väl rida henne imorgon efter jobbet.

Brorsan fyllde år igår så vi var där på tårta, gott gott.

Just nu på Körslaget, Team Caroline! Jag diggar henne och hennes kör!!!!

Pontare har fått hemskt långt hår hörrni....hmmmm

Nä korta inlägg är ju osm standard så det får väl bli lika ikväll.

Ha en skön lördagkväll!


snart lunchdate

Sitter och väntar på att Erika ska komma för då blir det lunch uppe i Storuman. Länge sen sist så det ska bli trevligt. Har Ia här utanför sovandes i vagnen.

Åter igen så har en helg passerat och den var fylld både med kalas av mamma, lite stall, några filmer, Idol, en slappardag, promenader av hundar, god middag.

Nu har snön kommit igen och idag är det dessutom kallt! Så jag hoppas faktiskt att denna snö stannar.

Timon står och spanar ivrigt på en ekorre!!! Och ja vet! han står på matbordet, hmmmm



Och senare i em ska jag ner till stallet. Ska håla en lektion för en tjej där samt rida Maggan



Jag har ringt på en sadel idag. Det var två före mig i kön men jag hoppas dom inte vill ha den. För annars ska jag slå till på den! :D

sovit igen

kan man lugnt säga! kom hem imorse efter nattskiftet och jag gissar att jag somnade vid halv sju tiden. Vaknade sedan klockan 15:00!!! Har aldrig sovit så länge, och hundarna måste ha varit himla tysta.
Så nu är Maggan riden och stallet gjort så ikväll blir det långpromenad med hundarna så även dom får bli nöjda.

Omslag i vädret blev det ju, blött och trist. Sommardäck på mersan, jag lovar det var halkigt imorse när jag sladdade hem.

Nu är middagen snart uppäten så då blir det som sagt koncentration på hundarna!


härlig start på dagen

med en promenad ner till stallet tillsammans med hundarna. Duktiga Rasmus, övning ger resultat minsann! :D Där passade jag på att mocka så i eftermiddag när jag och Anki har hämtat hö så är det bara att sätta sig och rida.
Lite pyssel och plock här hemma samt lite kaffe.
Vädret ute kan man då inte klaga på, solen skiner och det är lagomt kallt.

ensam hemma

ja imorse for Matte upp till Piteå för lite asfaltsläggning, ons, tor, fre ska han vara där. I och med att svarta bilen är i Umeå på service så fick han ta min bil och jag får äran att köra den två färgade mersan, hmm inga vinterdäck, låter konstigt...... men jag tror det kommer gå bra, bara man kör försiktigt.

Två arbetsnätter har jag framför mig nu, vaknade klockan åtta nu så det blir till att sova ikväll ist. Mkt på jobbet igår kväll med testkörningar, lite strul, men samtidigt går ju passen så fort då istället. Jag trivs verkligen med mitt jobb!!!! :D

Ska promenera med hundarna och tror jag ska göra motvind för Rasmus och gå in mot Stensele hållet, bra hjärngympa för den grabben då han inte gillar att behöva gå en annan väg än "hans väg" dvs ner till reningsverket, förbi bakom kyrkogården och hem igen. Han giller även att få fara ut till Grundsele. Men jag blir less hans väg och vill ju se ngt annat!

hej hej

Frukost

Har jag precis ätit upp. Matte och Rasmus klev upp tidigt, det ska grävas för jordvärme uppe i Råstrand så dom for dit. Jag och Timon ska ut på en promenad nu strax, bara vi två :) Sedan blir det väl stallet då så jag kan fara och jobba em sen.
Maggan kunde galoppera igår!!!!!! flera varv dessutom. I höger varv så visar hon lite humör och sparkar lite. Känns som om hon har svårt att komma loss och få in bogen så då blir det lite protester. I vänster varv så går hon bättre i formen men hon liksom "ramlar" inåt, men här kommer det inte några protester iaf :)

Nej klockan tickar på och det är dags att börja med sina planer för dagen.

Tänkte bjuda på en fin bild sen vi var och plockade svamp.



Grått ute

så här på morgonkvisten. Steg upp riktigt tidigt idag, rätt skönt att  bara sitta och slappa för sig själv med lite ljus och en kopp te.

Igår hade vi middag hos mamma och pappa. götta och trevligt. Fotbollen gick ju in nå vidare :( nu ligger det i andras händer om sverige ska få sig nån VM biljett, hmmm......

Linnet är på väg ner och ska hämta mig för lite frukost där hos mamma.

Matte sover, han jobbade inatt. Timon också, han brukar följa med honom ut, han tycker det är kul :)

ska ta fram symaskinen senare idag och laga ett par byxor.

ha en bra söndag!


Idol!!!

Nu börjar Idol med sina veckofinaler, me like! :D Första numret helt okey.

Imorgon kommer Linnea och Patte med c/o upp, kul. Middag hos mammi å pappi imorgon följt av lite fotboll på tv.

Det är kul med häst, jag är i stallet hela kvällarna känns det som. "Nästan tur" ett Matte har jobbat borta hela veckan ;) Maggan tar sig för varje gång som jag rider henne, jätteskoj!

Nu är det dags för Lycksele killen!!!!!


skepp å håj!

oj oj oj, vi har haft en trevlig helg. Kände sig ock rätt trött när vi kom hem igår klockan 21:30. Men vi har hunnit med mkt, ätit god mat på färjan, lyssnat på lite spex, kareoke, ätit massa gott igen, handlat på tax free, varit på ikea, bott på hotell, blivit less på statoil-korvar och spenderat pengar.

MC har tagit hand om hund och häst. Tänk vad roligt det är att få hämta sin hund. Dom blir ju så glada :) Lycka!

Nu har jag slängt i mig lite stuvade makkisar och korv. Ska till stallet och rida samt hålla lektion. Ikväll blir det kombinationer för tjejerna.

hej hej

Snart dags för Finland

Jag och MC red ut idag med Maggan och Diva. Blir imponerad mer och mer av Maggan, idag va hon ko lugn inne i stallet trots att hon var ensam. Så hon tar sig minsann :)

Timpan är hur nöjd som helst efter massa lek och bis med bästisen Sheni och tur med oss ut i skogen.

Rasmus ska få åka till vilhelmina och bo där i helgen. Så jag väntar bara på et bil byte så sticker vi dit. Ska in på granngården och köpa lite foder också.

Sedan är det bara att packa väskan och fara till Umeå. Mattias kommer senare ikväll när han slutat. Så när han är på plats sticker vi iaf till Sundsvall, för att sedan imorgon fortsätta mot Stockholm och hamnen med slutdestination Finland! KUL!

Mejan! Om du läser detta, sorry sorry sorry, men kan jag komma nästa vecka???? ;)

Här kommer en bild på Maggan, taget från mobilen. hmmm jag gillar inte riktigt att ta korten så där framifrån, svårt att få fina kort. Men nu ser ni hur hon ser ut iaf :)



Ha en riktigt skön och trevlig helg!!!

RSS 2.0