sovmorgon

en välbehövd sådan med tanke på att jag ska gå ut och jobba natt i helgen. strax efter tio slog jag upp mina gröna. Minus 17 stod tempen på ute så i med motorvärmarn. Nu väntar jag bara på att den ska bli någolunda varm så jag kan fara och riva av ett pass med Maggan. Huvva, kallt men har man häst så har man. Sen är det bara att ta på sig varma handskar så vi kan köra vidare med stallet. Idag ska friskluftintagen komma med schenker.
Och snart ska vi väl börja fundera på att åka och hämta nya hästen.
Nu ska jag ta på mig det varmaste jag har!!!!!

går framåt

ja! det går framåt med bygget. Vi har isolerat ena väggen och blir väl färdig med andra innan helgen så då kan vi sätta på plast och panel. Nu är det jätteroligt att vara där när man ser resultat och att det börjar likna ngt.
Maggan skötte sig jättebra på träningen i helgen. Så vi ska lägga in en till träning och hoppas på minst lika bra uppslutning.
Nästa träning som står på tur är den 4-5 dec och då är det dressyr för Helene. Och då har jag mitt nya stall klart!!
Nu en sväng till Luspnäset och sen ska jag jobba em i två dagar, för att sedan ge sig in på natthelg.
ha det bra

Byggdag

Nu är vi taggade för en hel dag ute på Luspnäset, det ska byggas så det står härliga till!
Bjuder på en bild när vi höll på med det äckliga spånet, damm damm damm......
Och sen har vi en bild på reglarna vi satt upp , det tar sig!
Nu kan ni tänka er att vi har hunnit betydligt längre med reglarna, det är nämligen bara två max tre reglar kvar! sen blir det till å isolera. Mer bilder kommer senare.
Nu kör vi!

Vackert ute

Så här såg det ut när vi kom hem från en sväng i skogen, frost överallt!

Sovrutin

Ja nu är man inne i "rätt tid" Trött som en tok igårkväll så jag kasta in handuken strax efter 21:00, och vaknade 06:45, men jag låg kvar en stund så en timme senare steg jag upp, pigg och alert för en ny dag.
Ska ta med mig Timon och fara ner till stallet så fort dom kan tänkas vara ute och motionera Maggan för sen drar vi till Luspis. Efter att jag slutade jobbet igårkväll så tog jag med mig traktorn och hämtade bad tunnan som har stått oanvänd vid Mattias kontor allt för länge. Numera står den bredvid bastun. Det blev kanon bra!!!!
Helgen som kommer så är det hoppträning för Elisabeth. Roligt!!!!
Kaffet uppdrucket, bara boosta lite med Barocca boost eller vad det nu hette, då blir jag kanske ännu piggare ;)
Ta´t lugnt!

Allhelgona och Idol

Har jobb helg så det är som lugnt och skönt.
Va ute med hundarna och gick förbi och tände ett ljus för Isa. Tänk vad vackert det kan vara på denna plats där så många saknar sina nära och kära. Ljus överallt i den mörka kvällen.
Nu är det Idol på tv och temat är kärlek! Dom som sjungit hittills har gjort det bra.
Nä nu vill jag mysa med min kärlek i soffan.
Ha en bra kväll!

en bit på väg

med stallet! Vi har gjort det värsta. Tagit bort innertaket och ALLT GAMMALT SPÅN som legat där som isolering. Huvva säger jag bara vad otrevligt att hålla på med sånt, men nu är det iaf gjort och vi kommit en bit på väg.
en månad kvar........
Maggan har haft en veckas vila men nu är vi på igen, fick brodda på henne igår för det kom glashalka. Vill dock ha fyra broddhål, nu går hon i klackeskor på fram. Men det är snart dags för skoning igen så då fixar vi det.
Ikväll ska vi hem till Anki och Per, trevligt trevligt.
Nu ska jag ringa min syster en sväng

RSS 2.0