1/2 tid

har det gått av veckan, attan vad tiden går fort. Så det gäller att inte sova för länge på mornarna, nu har jag kännt mig rätt seg nu i två dagar, men det beror nog mkt på natt helgen som var.

Idag ska jag på skroten med en släpvagn med ris, klippa MC efter klockan tolv, rida med Anki klockan innan middag nån gång, hämta Mia med tillhörande barn för middag hos mamma.

Så nu tror jag det blir att ta hundarna med sig till stallet för promenad och mockning.

en sväng på affärn kanske också......halv kall tisdag

joda, nog har man varit lite hurvens idag. Dagen med ganska mkt tid i stallet. För min glada skull så kunde hon ha 145- täcket jag beställde!! :D Yes!, jag tycker inte om att måsta skicka tillbaka saker och beställe nytt, nä jobbigt!
Red lite, skritt, trav och faktiskt så blev jag positivt överraskad sen jag provred henne. Måste dock hitta ett bett och träns som funkar. Hon biter och tuggar konstant.

Korvstroganoff står på menyn för middag, ska fixa resten med det nu.

Ikväll blir det stallet igen, ska hjälpa Anki när hon rider Terry. Jag och hon ska ha samma utgångspunkt. Börja på låg nivå och stanna där tills det är löst, inget stress här inte.

hej hej

sovmorgon

Ja det var välbehövt och väldigt skönt att få sova ut lite. Men nu är man på benen igen och äter frukost så jag kan bege mig till stallet och titta till Maggan.

Det gick ju som bra igår. Hon stod snällt i transporten hela vägen hem. Nu fick jag ju en fundering igår. Anna Lu? Körde du om oss?? Har ni, eller är ni utan solfilm på bakrutorna? tror på det senare, men är halvsäker vem det var som svängde förbi :)

Nä borsta gaddarna och sen stallet!!!!!!


dagen d!

med knappt tre timmars sömn i bagaget så beger vi oss snart uppöver. Matte fick ledigt så jag kan sova i bilen med kudden! 

på en stund åker jag  och hämtar hem Maggan!

ha en bra dag

en natt kvar

sen blir jag ledig en vecka. Åker ju och hämtar Maggan imorgon. (Karin, det var inte hästen på bilden utan bara det täcket jag har beställt, men ska lägga upp en bild på hästen så fort jag kan :) ) Matte har tagit ledigt så han kan följa mig, skönt då får jag sova i bilen lite på vägen upp.
Så nu ska det mesta vara fixat, boxen klar, höet ordnat, beställda varor, bara bilen otankad.

Nu ska vi ta ett ryck och fixa bort gruset som jag hade i hundgården. Tänk vad an kan gå och skjuta upp på vissa saker........ hmmm är det ett vanligt problem kanske??

Härlig dag idag, så där höstligt med sol och vind.

täckesbeställning och sadeltankar

Idag klickade jag hem ett täcke till "Maggan" som jag tror blir hennes smeknamn på Maiga :)

Amigo 1200D Plus Medium


Kollar även runt lite på sadlar, nu hade jag tur och fick låna E:s dressyrsadel tills jag hittat en, nice.
Resterande prylar jag har befinner sig i Umeå hos Linnet som hon haft på lån, så dom får jag hem nästa helg. För då ska jag, Matte, Linnet och Patte (hahah rim rim) fara över till Finland. DET ska bli trevligt!!!!!!

Hundarna är motionerade så det räcker och blir över tills Matte kommer hem. Han hade turen och får komma hem redan innan 16:00!!!

Jag jobbar ju ikväll så jag missar Idol som just nu är mitt favorit program.
så va det bestämt och klart

jag blir hästägare igen!!!!!! På måndag hämtar jag hem mitt nya projekt, känns spännande och kul. Ett 10 årigt sto, import från lettland, grundriden. Så nu har jag lite att pyssla med. Hon hade då ett klokt huvud när jag var och provade henne, trots att hon skulle testa mig där i början men den nötetn gick jag inte på.

Här på hemma frontetn så är snart köket klart, bara kaklingen kvar. Tak, vägg, fönster och gardiner är nu fixade :) Tänk arr jag har sytt mina första egna gardiner!!!! UTAN hjälp av mamma!! (visst, lite tips gav hon som tur var)

Det behöva städa här hemma så det ska jag ta och göra nu! :)

hörs

fotboll II

yes, em-finalen mellan tyskland och england. 3-2 än så länge, mkt spännande final.

har tagit det sista från lägenheten nu (förutom underlaget där hundgården stod) så nu är det bara nycklarna som ska lämnas igen. Skönt att äntligen vara kvar.

Till veckan ska jag och Ankiut och lägga spår åt Timon och Jiddra. Hennes jaktlag har fått skjuta så hon har älg klövar. Ska bli spännande och se hur Timon beter sig när han hitttar klöven. Han har ju så mkt vakt i sig. För själva spåret ska nog inte vara några problem,har lagt mkt personspår och det grejar han hur bra som helst. Provade en gång förra hösten med blodspår, då va han ungefär sex månader, han hittade godiset men var mkt intresserad av att slicka upp spåret på vägen dit :)

Tog med mig bägge hundarna på cykeltur idag ner förbi stallet. Gick kanon, när Rasse skulle vara lös så fick Timpan sitta i korgen och när det var hans tur att vara lös så fick ju Rasse självklart fortsätta springa i koppel, ryms inte precis i min fina cykel korg. Så synd att dom inte ska gå att ha tillsammans inne framförallt. Dom är ju som kompisar för det mesta så länge inte Timon ska kaxa, då blir det jobbigt för Rasmus och det kan blir otrevligheter.

Snart kommer Matte hem, då har han helg medans min härliga 12-timmar-per-dag-helg börjar imorgon 06:00. Men nu behöver jag ju inte rasta hundarna innan så lite längre får jag sova :)

Ska underhålla jycken lite.

fotboll!

ja ikväll är det Malta dom möter. Tror på många mål :)

Mkt har hänt sen senaste inlägget...... ridskolan är igång och jag håller en lektion på måndagkväll, dvs jag missar boxingen!!!!!! tråkigt, men det är iaf bästa dagen då det gäller mitt skift schema. Hästarna är trevliga, lite fin trimning på några bara.
Jag ska åka och titta på en häst, lite så där "bara för att". Anki hänger med för pållen står där hon köpte sin häst ifrån. Så vi får oss en tripp, alltid trevligt.
Jag och ett gäng har plockat kantareller i helgen uppe i Joesjö. Superskön helg med god mat, nattlångt surr, svamp i skogen och en nöjd hund.

Nu är det jobb i veckan och helgen, känns bra att få ha kommit igång på jobbet så här efter semestern.

0-0 än så länge och det har gått 18 minuter, KOM IGEN SVERIGE!!!!!

RSS 2.0