det händer när det händer

men det får faktiskt hända ganska snart tycker jag!!! Det är iaf på g har vi fått bekräftat och utan att jag har märkt av ngt!!! Går hemma med det jag tror är lite förverkar, vilar, läser bok, ser på play på datorn, gör ungnspannkaka och efter det ska en banankaka in på tur....... Mattias gör stallet.
Fick ju göra ett till ultraljud igår nere i Lycksele och det var ju skillnand minsann. Trångt där inne :) så kom ut!!!

i väntans tider......

Tydligen så börjar min kropp säga ifrån litegrann att nu får du komma ut bebis, så vi ska tillbaks till Vilhelmina imorgon och kolla igen. Fortsätter det gå åt samma håll så blir det ett besök till Lycksele för mer koll där. Men annars mår jag bra, vilar vilar vilar gör jag. Känner mig rätt nöjd och trött och längtar efter vår lilla bebis.
Idag är det fettisdag, undrar om man får nån semla idag??? :)

40+

och inget vesäntligt verkar hända för att den här bebisen vill komma ut, så det är väl bara att fortsätta pilla naveln å se glad ut! :D Har träff med mvc i villis idag så vi får iaf lyssna på babyn där inne. Väntar på han jag bor med ska komma in från stallet så vi kan fika frukost. Har blivit lite väderomslag i natt, från härliga nästan noll igår så var det minus 18 nu på morgonen. Men det kommer bli en kanon dag för solen kommer lysa upp en klarblå himmel.
Har lånat massa böcker av mamma och när jag läst 75 sidor i en bok så blir jag osäker om jag läst den tidigare.....hmmmm det stör mig att inte veta exakt, för den är spännande, jag känner igen den bitvis men vägrar läsa en bok två ggr! hahaha vilka i-landsproblem man har!!
Ha en bra start på den nya veckan!

inte nu!

har gått och dragit på mig en förkylning igen!!! :( NEJ!!! Jag vill vara pigg å fräsch för den stora dagen, måtte det gå över......
Så nu ska här vilas och vilas. Vädret idag går ju inte av för hackor. Lite kallt men strålande sol, så jag har varit ute och luftat mig en kort stund för att sedan återta soffläge.
Fötterna mina är som svullna nu, anklarna har tappat sina former och är jämntjocka.
Nu mysa med bästa Timon!

tröttsamt och sockerkaka

ja i natt har jag som vanligt varit uppe en tre gånger för att gå på toa, sen från halv fem kunde jag inte somna.... typiskt. Men hjärtat tog ut djuren och jag fick ligga kvar i sängen, sov fram till nio men känner mig som sliten idag.
Fick iaf recept på grannens goda sockerkaka och har nu tre härliga formar i ugnen, hoppas dom smakar. Har inte bakat just sockerkaka så mkt så jag tycker dom är lite kluriga att få till. Men just Camillas är supergoda så jag hoppas på likadant resultat :)
Annars är det väl som lugnt.......inget tecken på att man ska iväg på bb. Magen är stor som ett hus, vill gärna ha hjälp när man ska vända sig i sängen på natten för just där känner man sig som en strandad val. Men den hjälpen ligger ju och sover så jag får gott vältra mig runt.
Snälla Magdalena var ute med Roddan en dag. Hon håller på att trampa upp stigar i skogen så han fick vara med och bidra. Tror han tyckte det var skönt att komma ut och röra på sig trots att han var sjöblöt av svett för lite nervig hade han varit. Har som tappat räkningen på hur länge han har stått men det borde vara ca två månader. Börjar längta tills man kan sätta sig upp och rida igen :)
Nu ska jag provsticka i sockerkakorna!

Mycket idag

på schemat. Dels kommer MC med sina hästar!!! Kul kul kul! Och vi ska till Vilhelmina för föräldraträff samt en snabbkoll hos barnmorskan. Har även fått en tid hos veterinären för att kolla upp Timon om det kan vara så att han har skabb. Jag tycker att han kliar sig mer än vanligt runt ansiktet och under hakan börjar han bli lite mer rödaktig i hårbotten och tunnhårig. Veterinären trodde inte att det skulle vara skabb men att vi lika gärna kunde kolla upp när vi liks är där. Det kollas via ett blodprov där man ser om hunden har bildat antikroppar mot skabb. Har hunden haft skabb tidigare så finns ju redan antikropparna så då måste det göras en skrapning på huden. Alltså man skrapar tills det uppstår ett sår och dom kan kollar i blodet via mikroskåp om det finns skabb. Så jag är glad vi kan göra vanligt blodprov :) Sen ska vi hinna förbi granngården och köpa hönsmat och nån spray som ska finnas där som vi ska spraya stackars tuppens huvud som dom taskiga hönorna inte kan låta bli att plocka hårstråen ifrån.
Så tjopp tjopp, dags att ordna och fixa med allt innan vi åker!

nedräkning

kan verkligen börja på allvar nu, 11 dagar alltså! Sjukt vad fort det har gått och snart är vi alltså där!!!! Helt otroligt :) Nu längtar man efter att få se vem som har legat där inne i magen så länge, vem som sparkar ständigt upp i mina revben nu för tiden, och vem som trycker på så man inte får nån luft ibland....... Men för den saken så är jag inte det minsta less, dagen kommer när den kommer. Jag kan fortfarande göra stallsysslorna på mornarna, går väl lite långsammare för fogarna börjar på allvar kännas av mer och mer. Vilar desto mer tack och lov.
I helgen har Elisabeth varit uppe och skott. vi körde enbart verkning på mina båda hästar då jag förmodligen inte kommer att ha börjat rida förrän det är dags för nästa skoning, så nu är det barfota runtom som gäller och det verkar funka jättebra.
Det har ju varit enormt kallt ett par dagar och utan tillskottsvärme, alltså enbart hästarna och getterna så har det hållit sig runt minus två i stallet. Kanon bra!!!! Det känns ju rent av värmande att komma in dit när det är -38 ute :)
Ikväll blir det att se Wallander filmen på fyran och göra lite marängswish tror jag, gott!
ha en bra söndagkväll!

RSS 2.0