bära badtunna

for ner till forsvik för där behövde Leif och Anna hjälp med att flytta badtunnan ner i hålet på deras nya fina soldäck! det var verkligen jätte fint :) vill också ha ett sånt.....  med rep och kraft så fick vi ner den.
Hundarna var jättenöjda, Sheni badade som en galning och Timon jagade gul hund som en tok. Men han fick sig också minsann två simturer, dom hade gått och strykit sig i nalta spillolja. Så ut på bryggan, lägga ner honom i vattnet coh så simmar han i land. Till Sheni behöver man bara kasta ut en pinne så hämtar han den :)

Jag har klippit gräset, hämtat resterande saker från lägenehten så nu är det i stort sett bara kvar städningen.

Nu blir det dushen och sen lite slapp i soffan

så här såg jag och Kalle ut på karnevalen på storuman dagarna, det var kul!!!!!!! :Dha det gött!

änteligen sol!

vi var till villis igår och fick tårta, götta!

Han jag bor med har blivit sjuk, hoppas jag klarar mig annars blir det jobbigt i helgen när man ska till arbetet.

Jag ska få fara och spaa ikväll. Bettan och Linnea har bjudit, dock blev det många återbud i sista sekund så det är bara vi tre plus en tjej till. Så jag velar lite fram och tillbaka hur jag ska göra.

Jag ska försöka lägga ut lite mera bilder för det är ju så kul att titta på andras :) nu när man har en kamera dessutom (Linda e ju flitig min sin rosa ;) )


Volt träning på studsmatta


Nu är det prommis med hundarna


måndag vecka nr 4

på semestern.... nu går jag in och jobbar fre till tis så jag kan fortsätta vara ledig lite längre sen :)

har turen att få fara på bröllop på fredag upp till sorsele, om jag nu kan lyckas ta halva dan ledig.

dt var mkt regn även joesjö i helgen, men en sväng på marknaden hann vi med.

Sista sem veckan för Mattias. Så nu ska vi köra på lite extra med renoveringen här. Jag ska dessutom städa ur lägenheten i veckan, kanske mindre kul.

Timpan ska få sin promenad först!!!

Regn regn

det öser..... Då får man massa nytta gjort ist. pappersgöra, städningsgöra, matgöra, fara-till-stugangöra osv

Mattias ska jobba där uppe i helgen så då passar det bra att vara uppe i stugan. Marcus med company far upp även dom. En sväng på marknaden i T-by ska vi hinna med också.

Vi var in Råstrand tidigare i veckan. Grabbarna skulle ju då köra skoter på vatten. Summa summarum så var det väl mest Marcus som gjorde det, han blev som kingen över det. Mattias körde några gånger, men hälften av dom så sänkte han skotern. Vi hade kul vi som tittade på :)


Så här såg det ut när Marcus körde
Så här såg det ut när han körde

Och så här såg det ut när Mattias körde
och så här såg det ut när han körde ;)


Ha det bra idag!

i målartagen

nu är hundkojorna klar, blev kanon. Svart lasyr med grå laserade knutar. Mattias river verandan för att byta en balk som ruttnat, medans jag kikar på Lotta på Liseberg. Timpan ligger på sin favorit plats, nämligen på kudden som är på soffryggen under fönstret, där kan han ligga och spana.

Imorgon åker vi till Råstrand tillsammans med Marcus, Mia och barnen. Där ska två stycken roa sig med lite skoterkörning på vattnet och då kan jag lova att det är inte jag och Mia........ Jag tror jag ska låna Toms cross, ni vet en sån där liten. Dom är kul, speciellt nu när jag vet vart bromsen sitter på den ;) missade visst den en gång tidigare.....

Lite planering nu, ska handla imorgon samt fixa försäkringspapper.

morsning!

och så blev det

ist för att kanske ta en nice drink nånstans på cypern så sitter man kvar i stensele. Det blev avbokat!!!! två dagar innan avresa..... vad säger man??

Jag har iaf haft premiär för surströmming ikväll! gott! jag kör med klämma, det gillar jag :)

Dessutom var vi på Norris igår hos Per och Anki, mysigt med häst och får i samma hage. gott med mat och perfekt med bastu. Det blev sent men vi hade kul.

Ha det

uppdatering kanske

#jag har gått på semester!!!!!

#jag klarade jägarexamen igår!!!!!

#jag håller på att flytta!!!!

#jag ska åka utomlands snart!!!!!

Ja, semester, och ganska ordentligt kan jag säga. Är tillbaka sista aug. Men då gör jag fem dagars arbete mitt i hela ledigheten. Det ska bli hääääärligt!!!!!

Jägarexamen! Va kul!!! Trodde först vi bara skulle ha vanlig träning, eftersom jag bara hade tränat en gång tidigare och då inte alls med så bra resultat. Det var alltså sista delmomentet, högvilt! Jag gick ut med en kanon serie, dock en bom och sen krävdes det bara fyra serier till för att jag skulle sätta dom tre godkända som behövdes. Skönt att det är klart! :)

Från Blåvägen 76 --------> Blåvägen 25. Så nu har jag satt upp ett motto, SLÄNG HANNA SLÄÄÄNG!!! kläder, rat, skräp och annat tjafs som man tror att man kan ha användning för nång gång, or not..... Nu ska röjas :D
Annars känns det jättebra med flytt. Det håller på att renoveras en hel del i 25:an också, hela övervåningen ska fixas från golv till tak. Senare kommer köket att byggas ut!! Fiiiint kommer det attt bli.

Cypern! Larnarca! 1 vecka! Jag och Mattias! Fint hotell (enligt bilderna iaf :P )

Nu blir det operation "gå igenom kläder"

Hörs och ses

RSS 2.0