stall och soffa

Har som rutin att jag stiger upp på morgonen och tar ut hästarna, mockar stallet och ser till att alla andra djur även har mat och vatten. Då är man som bäst i kroppen för att orka. Getterna får passa på att vara ute i porten medans jag mockar, så då äter dom två stora av balen och lilla Sally springer och rejsar, söt geten!
Ikväll ska jag och Mattias gå och se Hamilton på bio, det blir ju trevligt.
Hade farmor och farfar här på besök idag så vi satt och fika å surra. Skicka med dom lite ägg hem också för nu hade vi mkt. Blir nog pannkaka snart ;)
Tapeten som vi bestämt oss för kommer tidigast nästa fredag!!! Vi behövde en rulle och den behövdes tydligen beställas från självaste Frankrike........ hmm, jaja den får komma när den kommer.
Nu ska det värmas upp lite middag!

mindre än.....

4 veckor kvar nu!!!? Sjukt vad fort allt har gått! Magen blir bara större å större, jag blir mer som en valross men det är ju helt underbart! :D
Helgen har varit jättebra, vi tog det bara lugnt i fredags med lite tv och en tidig kväll. I lördags hade vi Kjellren/Rönnholm här på middag och det var mkt trevligt.
Vi har donat på i stallet, tagit ner sommarhagen, bättre sent än aldrig ;)
Idag var jag med ett gäng tjejer samt en kille på Erikas café och jag säger bara WOW vilket ställe!!!!! MKT gott fika, billigt och en trevlig miljö!!!! Kan inte annant än rekomendera alla andra som inte hunnit dit att fara dit nästa söndag omedelbums! :D Jag kommer då fara dit många fler gånger kan jag säga.
Jag ska spela poker ikväll, var länge sen nu som jag var ute på svenska spel så ska se om man är lite ringrostig :)
Imorrn är det föräldraträff i VIlhelmina och sen ska vi hämta hö i Gunnarn! Plus hämta ved innan Vilhelmina hade jag ju glömt, mkt på agendan...........
ha en skön söndagkväll!

slappardag

igår hade jag avera party, mkt trevligt och det blev en hel del sålt och det vill säga att jag fick massa med värdinnegåvor!!! :D det gillar jag!
så jag stod och bakade hela gårdagen tills fötterna var helt slut på och senare på kvällen såg dom lite smålika ut som mini prinskorvar...... nu börjas det :)
Idag har jag istället bara tagit det lugnt och legat i soffan hela dagen, kollat på tv, datat lite och haft det bra.
Fick förresten en annan nässpray utskrivet så jag kanske får lös mina igentäppta bihålor på vänster sida. Det gör ju ont ju........
Snart är det middag och jag som har knaprat på lite småkakor känner mig inte så hungrig.........

en tripp

till umeå. Har varit riktigt trevligt må jag säga. Hann med stan litegrann och inhandla en del. Börjar på att fylla upp bebis och bb väskan :) spännande!!!! Förkylningen är på väg bort men jag är gode tät i vänstra bihålorna så mitt mission om dagarna är att snyta snyta snyta!!!!! wuäck för det som kommer ut........
Imorrn ska vi till MVC i villis och då är det även första föräldra träffen, dock lite sent kanske men det ska vara nu fyra måndagar framöver så jag hoppas vi hinner gå på alla :)
på tisdag blir det till att baka till Avera partyt som är på onsdag.... (glöm ej att anmäla er på det via fb;))
Mattias är ute med skotern och letar efter hundarna för nu har dom varit borta ett tag, hoppas inte på att dom inte hittat ett gryt för då blir det duschen nästa när dom kommer hem.
ajöken!

Onsdag

och snart är det bara en månad kvar till den stora dagen!! Tiden bara rusar iväg. Men vi har bestämt tapet nu till barnrummet, vi gillade den båda väldigt mkt och det är sällan det händer kan jag säga :)
Imorgon åker jag, Linnéa och Tristan ner till Umeå och jag stannar där tills på söndag. Trevligt! Vi ska passa på att gå på bio bl.a och hinna med nån sväng på stan.
Nästa vecka har jag Avera party hemma hos mig så passa på att anmäla er till det ;)
Sally är det full fart på, hon springer runt och busar och har sig för att sedan lägga sig på sin favorit plats och sova, precis som alla andra djur ungar.

tagen på sängen

det kan man verkligen säga!!!!!! Igår när jag då var ensam hemma så fick jag värsta överraskningen!!!! En av getterna, Klara den ljuse födde en killing igår!!!!!!???? Hon måste för det första ha blivit betäckt precis innan hon kom till oss i augusti. Sen har hon ju varit lite rund om magen men vi har varit duktiga på att alltid ha fri tillgång till dom, som tur är!!! Frågan är om Majvor också är betäckt?? hon är ju ett halvår yngre så jag tror inte hon ska ha hunnit blivit könsmogen innan hon for.
Hur som haver så mår killingen bra, en liten tjej lika vit som sin mamma. Sally ska hon få heta! Så nu står dom inne i Lillans box och hon får stå ute i den andra tillfälliga boxen så man har lite koll att allt går bra för nykomlingen. Ska ta ngn bild på henne och lägga upp på bloggen. Hon har ungefär samma storlek som en chiwawa, mini mini......

ensam hemma

för Mattias for till Umeå idag för att röntga och träffa ortoped. Så jag har fått hålla ställningarna här hemma. Har gått bra trots förkylningen, man gör ju inte så många knop precis. Hade dessutom oturen att inte kunna somna om när Mattias får så jag har varit vaken sen 04:30 imorse en liten halvtimme hann jag sova imorse efter att jag hade tagit ut hästarna, så man ska väl inte klaga ;)
Snart har en vecka gått sen jag gick på ledigt, känns så bra alltså!

Stormen Emil

har kommit hit. Det blåser som bara den ute!!!!! så ännu en innedag för min del för jag har sovit som en kratta i natt. Vaknar varje gång jag vänder på mig och nu dessutom med en rackarns förkylning. Men inte mig emot att sitta i soffan med lite te och titta på skidor.

inviger det nya året

med en förkylning. Känner att den slagit till idag men det kanske inte är så konstigt då Tristan va förkyld under julen och sen åkte mamma, pappa och Mattias dit så nu är det min tur. Då är det bra man har världens bästa sambo som tar hand om samtliga djur och sysslor på gården :) Han var dessutom riktigt morgonpigg för han steg ut strax efter sex imorse så hästarna var ute vid halv sju.
Det har blåst och drevat ordentligt i natt så han är ute och kör snöslungan för tillfället. Jag är inne och eldar i vedspisen och bara tar det lugnt.
Ska försöka se om jag hittar nån fin tapet att ha i lilla pyrets rum!!

RSS 2.0