långt

mellan uppdateringarna men det får funka ändå :)

Har kommit från Råstrand nu och vi kör lite tvätt här hemma samt fortsätter med källaren. Regnet ligger i luften och jag väntar på denna ryssvärmen som metrologerna pratar om.....

Vi hade en superfredag i fredags. Mamma, pappa, Linnea och Tristan kom upp till oss i Råstrand. Vi myste och åt god mat. en riktig toppendag.
Släktträff var det i lördags i Torvika. God mat även där, trevligt sällskap och fotboll var kul. For en sväng på holmen sen i Råstrand men då var ja lite trött så det blev inte så långvarigt.
Hästarna äter och mår gott. Har gjort två extra hagar som dom får gå i om dagarna, där är det xtra mkt gräs! :D

Ska ner och hänga tvätt och starta igång en maksin till. Lax till middag sen.

värmen är borta!

vart har den tagit vägen?

Jag har iaf fått blivit moster sen sist jag skrev! Tänk vilken lycka!!!! Lilla Tristan kommer dessutom upp på torsdag med Linnea, som man längtar :)

Hästarna har det bra uppe i Råstrand. Idag ska stannapannas lilla tjej få följa med och kolla till dom, det blir bra för jag kommer behöva hennes hjälp när alla tre ska kollas in och borstas :)

Vi stor röjjer här hemma i källaren, som vi slänger! Det blir bra för det har varit ett enda rathål den där källaren.

Nu ska Mattias väckas så vi kan fortsätta med städningen.

två veckor kvar av semestern!

härliga sommar

tog ledigt några timmar idag så jag och Mattias kunde åka och fixa till hagen så det är klart tills på måndag. Varmt och skönt ute men nalta mkt ordentligt med knott!!!! Jag höll på att bli tokig, aldeles tjockt runt omkring. Och så säger Mattias att han inte tyckte det var så farligt.....
Hur som haver så fick vi ju träffas dom timmarna för klockan sju for han iväg för jobb på dansgalan. Jag for ner till stallet och nattade djuren, tog en promenad i skogen med hundarna. Sen en snabbis förbi Anderssons och ropa hej. Det var ett glatt gäng där som skulle vidare senare ikväll på dansgalan såklart.

Har tagit en dusch nu och ska se andra halvlek av Spanien - Paraguay.

Förresten så gör jag ju min sista dag imorgon! :D Sen semester.....

Undrar när fam Rönnholm/Kjellren kommer hem från sin semester tripp...........

nä nu börjar matchen!


Storumandagarna

i helgen och själv så jobbar man. Min darling jobbar också, på dansgalan. Jisses så sliten han kommer vara. Han är uppe i Kiruna nu och lägger asfalt. Dom gjorde en "avstickare" dit från Skelefteå. Prata nyss med honom och då hade dom väl så där fem timmar kvar att avverka, ett par timmars sömn på det och sedan hoppa in i bilen och köra hem. Piggelin nummer uno kommer hem!!!!

Några dagar kvar alltså för hästarna innan dom kommer på riktiga sommarbetet! Har upptäckt att Maggan är en liten tjockis...... får passa på att köra riktiga pass med henne uppe i Råstrand så hon inte bli ännu rundare.

I helgen ska jag och Mattias göra ngt spännande som vi har längtat efter......... hoppas hoppas hoppas......

Imorgon har det lovats kanonväder!!!!!

12-timmars pass imorgon, dags att duscha och sen sova.

RSS 2.0