bara några minuter kvar

av 2011 och jag är fortfarande vaken!!!! hahhahaha........ Mattias for iväg å jobba vid åtta, mamma blev supertrött, pappa nästan likaså. Jag var rätt säker på att jag inte skulle idas vara vaken själv till tolvslaget men nu sitter jag här och kan lika gärna vänta och kolla in fyrverkerierna som brukar vara på andra sidan sjön, fem min kvar..........

stuga, slappa, skönt

ja det är så avkopplande att komma upp hit. Det är kallt, men vad gör väl det när man kan vara inne i stugan och elda och bara ha det bra!!!!! Har varit inne i Hemavan och handlat lite till middagen senare ikväll. Den kommer bestå av jordärtskockssoppa med halstrade pilgrimsmusslor till förrätt, lammstek till varmrätt och en bärpaj till efterrätt. Gott gott.... Mattias ligger och vilar upp sig, han har lyckats tajma in å bli förkyld nu när han ska jobba i natt,,,, tyypiskt.....
Nu är det tour de ski på tv och jag ska bara njuta.
Gott Nytt År!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slut på jobb

sista arbetsdagen på väldigt länge!! det känns bara sååå bra! :D Nu ska jag bara ta hand om mig och må gott.
imorgon åker vi upp till stugan, jag mattias och hundarna. Bästa Magdalena och Anki tar hand om djuren som vi lämnar kvar hemma.
Mamma och pappa är redan där uppe så det ska bli trevligt att umgås med dom.
ska se färdigt skidskytten innan jag ska ut till stallet och grejja på.

dan för dan före dopparedan

och jag har tagit ledigt!!! kände att nu får det vara nog, jag vill hinna med innan julafton kommer. Men nästa vecka ska jag jobba några dagar innan jag går på långledigt.
Ryggen är som den är, stel som ett spett och vasst som ett spjut........ ungefär......
Det är en kall dag idag, minus 17 när jag tog ut hästarna efter 07:00 imorse. Och vi får ju plocka ägg varje dag, så roligt snart har vi tolv stycken sen vi började :D Så ikväll blir det tjockpannkaka men dock på köpes ägg för det hade jag massor av och sen får vi börja äta av våra egna. Kanske baka en sockerkaka.
Håller på att tvätta massa schabrak som bara har legat osynliga i sadelkammaren. Upptäckte att några möss hade bunkrat upp med foder som legat lite överallt på golvet. För dom hade bökat ihop Lillans schabrak och lagt en rejäl hög med foder där. Kan ju behövas vid hårda tider, dock så kom jag och förstörde deras påhitt.
Nu ska jag stoppa in en till klabb i vedspisen så vi får varmt och skönt, och på tal om det. Nu eldar vi i gästhuset, så varmt och skönt är det där :D
Ha en bra dag

4:e advent

och jag har stått vid spisen känns det som hela dagen. Saffransbiskwier har jag gjort, faktiskt ändå rätt enkelt trots tre moment, och dom är ljuvligt goda! En långpanna med moccarutor, går alltid hem och så körde jag en gryta palt så nu ska vi strax äta middag. Har varvat köket med att titta på all sport som har varit på tv.
Igår var vi på hotellet med jobbet och åt julbord. Gott gott och jag rymde allt jag hade tänkt äta utan att bli så där äckligt mätt.
Jag får hit två hästar som ska bo här i skogen hos oss nån gång i januari, det ska bli jättekul! :D
Nu ska palten ätas!

3:e advent

Inte länge kvar till julen nu inte..........
-10,5 på termometern idag, det är väl så här det ska vara! Jag gillar det iaf.
Det blir en tur till Forsvik idag och hämta hem nå virke till Majvor och Claras stora vindskydd över deras lilla koja, och på hemvägen stannar vi till och hämtar spån för det är slut.
Har funderat på att köpa ett till slowfeeding nät fast ett stort som man kan sätta på en hel rundbal. Så sen när det blir dom kalla vintermånaderna så tänkte jag prova att ha dom på fri tillgång fast det blir ju lite begränsat när dom har nätet. Kan bli rätt praktiskt också sen när man kommer allt närmare dagen med stort D
Väntar på att en tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp det..... och det är ju skidskytte idag, hur ska man hinna med allt!!! ghaaaaaaa
Imorrn är det jobb igen

30

Ja idag har jag gått 30 veckor med lillbebis i magen!!! Den börjar vara riktigt stor nu. Ryggen är det enda problemet men igår fick jag låna hem en Tens apparat så den har jag provat och det med bra resultat.... tror jag. Har bara använt den en gång så det kanske är lite svårt att säga än, men men ska iaf fortsätta använda den.
Har hunnit vara på loppis i Stensele. Fyndade två julstjärnor i trä som ska hänga i fönstren. Den hade jag tänkt spray måla vita för då blir dom ju så fina. Samt ett mjukis djur till hundarna som dom har att leka med. Summan av allt blev 20 kr!!! Billigt!
Snö har det kommit äntligen så nu kommer julkänslan ännu mer :D
Snart får jag besök!!!!

RSS 2.0