Senaste Inlägg

lördagmorgon

och jag väntar på att Linnea ska komma så vi kan fara och rida ut med Maggan och Baltazar. Dricker lite te, har tänt några ljus, lyssnar på julmusik.
Nu äntligen har vi fått hem sängen!!!! Mattias var och hämtade den i onsdags när han liks skulle ner på ett möte med ncc. Men den står i garaget än så länge, vi ska inte använda den förrän övervåningen är klar så nu har vi lite "kniven mot strupen-känsla"

Timon är en gnällspik, sitter och gnäller å gnäller. och speciellt när jag kommer hem fast Mattias varit hemma hela dagen så kan han gärna börja sätta igång. hmmm bortskämd eller inne i en viss ålder?

Mattias fyllde år igår. Det blev en lugn hemma kväll med en köttgryta gjord på orre, mums. Lite tårta och glögg sen när mammam och pappa kom ner. Linnet var ju också med förståss. Vi såg Idol, kapp gäspade ihop. Mariette åkte, rätt eller fel? Jag gillar Calle iaf men vill gärna se Erik och Tove i finalen.

Idag ska väl de resterande stjärnorna upp i fönstren, for och köpte några nya igår, men då var ju sladden för kort! :( tyyypist!

Ikväll ska vi på middag ner till Forsvik och sedan bada badtunna. Mkt trevligt.

Ska ringa upp Linnea nu och höra vars tusan hon håller hus.


1 Kommentarer

Postat av: ERICA den 2009-11-28 @ 09:45:01

Myzigt ! Det var då inte illa med bröllop :) men ojojoj en värdinnepost är inte lätt att hantera...men det klarar du galant!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback