Senaste Inlägg

idag verkar det som vinter ute

äntligen! -10 och snö som dalar ner :) Så ska det vara.

Helgen har varit jätte trevlig. Blev Idol då i fredags, Linnea kom insläntrande strax före 21:00. Fick se Erik vinna och även Eriks flickvän Ninni..... hmm hon gick aldrig ner!!!!! ooops...... så kan det gå.....
Morgonen därpå gick jag självklart med i grp som någon briljant person skapat på FB som heter "Vi som tycker att Eriks tjej skulle gå av scenen" hahahaha solklart!!

Linnea och Patrick gjorde klart skoteraffären och for ner med den till Forsvik och sedan va vi en hög som for och fikade på det yber mysiga cafeét Shang-gri-laa (?) Gott, hemtrevligt och avslappnande.

Maggan fick sedan ett pass uppe i ridhuset av Linnéa. Roligt att se ngn annan rida henne, hon var fin :) Provade även hoppa henne, gick bra tills vi rullade ut en markbom, då blev hon genast osäker och tyckte det blev jättejobbigt. Så hon var nog lite ärrad efter att hon gick omkull. Men efter ett tag gick det bra till slut :) Jag ska ta och börja löshoppa henne lite när jag blir piggare.

Gomiddag hos föräldrarna sen, saftig köttfärslimpa ve pären å sås, mumma. Slappa lite i soffan innan vi for och hämtade släpvagn hos farmor och farfar. För söndagen skulle vi till Råstrand så killarna skulle få köra skoter.
Blev Robinson på kvällen och sedan ett par omgångar Buzz, gick dåligt, jag åkte ut först bägge gångerna. Men kul är det :)

Så blev det söndag och dax för Råstrand. Matte hade ju hört att det var så mkt snö där. Och det var det!!!! Redan bara ett par mil ovenför Storuman så såg man skillnad. Det var riktigt med snö uppe i Råstrand så det blev kanonbra för Patrick och Linnea att testa sin nya skoter :) Det finns en liten Bua bara i närheten där huset är så Linnea tog Lasses skoter med långdyna. Vi satte Rasmus inlindad i filt framför henne och jag satt bakom och i sakta mak tog vi oss till Buan så även vi kunde få grilla korv och dricka varm choklad. Det var alltså premiär för den nya säsongen!!!! :D Det gick ändå hyfsat bra, fick ju parera mkt benen men Linnea körde som på bomull kändes det som ;)
Sen när vi kom hem så hade vi ett instruktörsmöte här hemma hos oss, så lite kaffe och surr.
Middag åter på höjdvägen, nubbesallad, gott gott gott.
Sedan var det hejdå till tvilling nr2 och hemfärd för oss, lite poker och sedan i säng. Och jag kan lova att vi hade en mycket nöjd Rasmus hela gårkvällen!

Idag ska en ortoped läkare i Vilhelmina kolla in mina röntgenbilder, få se vad han säger. Får iaf en 2:a bedömning.

Detta blev en långskrivning för en gång skull! :D
Ha en bra dag

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback